BetXpert opruster og er yderst stolte over, at det er lykkedes at lokke den skarpe e-sports-bettor StormFang ind i ekspertpanelet.

Der er ingen tvivl om, at interessen for e-sport er eksploderet, og vi er derfor stolte over at kunne byde velkommen til at vores nye e-sportekspert StormFang. Dermed får du nu chancen for at kaste dig yderligere ind i den spændende verden med masser af kills, maps, drager, tårne og baroner.

Der er meget at holde styr på i e-sportverden, og Stormfang har imponeret som brugertipper med et forrygende flot overskud på hele 14,76 units efter 38 spilforslag. Dette har givet en samlet tilbagebetalingsprocent på 139 procent. 

De første ekspertanalyser fra StormFang er allerede sat online, og I kan følge med i spilforslagene her.

Vi kan se frem til en masse e-sporttips fra StormFng, og i ekspertpanelet finder vi jo også vores flittige EaglesSB.

Egen e-sportsbettingside

Det er derudover lykkedes at få StormFang til at afsløre lidt om, hvordan han fandt sin niche indenfor e-sportsbetting:

- Jeg har længe haft interesse for både betting og e-sport - en interesse, som jeg kombinerede i samarbejde med et par venner fra universitetet. Sammen oprettede vi nemlig en e-sportsbettingside (kaldet GOIMBA, red.), som dog aldrig nåede et punkt, hvor der kunne spilles for rigtige penge på siden.

- Jeg har derudover også været arrangør for både e-sportsarrangementer, for eksempel i EsportsBio i Nordisk Film-biografer, samt e-sportsturneringer i Danmark.

- Jeg har nu lagt min aktive e-sportsmedvirken på hylden, men jeg følger naturligvis stadig de forskellige ligaer, hvor specielt de to League of Legends-ligaer, LCS (NA) og LEC (EU), har fanget min interesse.

- Siden tiden med GOIMBA er der sket meget indenfor e-sportsbetting. Hvor det tidligere ellers kun var Pinnacle og nogle ganske få, mindre bookmakere, der overhovedet udbød odds på e-sport, så har det vokset sig større og er nu blevet en fast bestanddel hos de fleste bookmakere.

- Efterhånden som udbuddet af specialspil hos bookmakerne er vokset, så har jeg fokuseret mere på dette og især fundet min niche i oddsene for første drage, første tårn eller første Rift Herald-spillene, som helt basalt går ud på, at man better på, hvilket hold der først får dræbt eller ødelagt et af disse objectives, inden det andet hold gør. 

Pålidelig data-kilde viser vejen til værdi i specialspil

StormFang beretter, at han bruger utrolig megen data i sin e-sportsbetting. Heldigvis er tidsforbruget til at indsamle data blevet mindre med tiden. 

- Min tilgang er meget datadrevet, hvor jeg tilføjer en mere kvalitativ undersøgelse for at be- eller afkræfte de konklusioner, jeg laver på det datasæt, jeg arbejder med.

- Jeg startede egentligt med at indsamle dette data selv, men jeg har siden fået en mere pålidelig og  ressourcestærk kilde, som ordner alt det hårde arbejde for mig.

- Jeg håber at fortsætte med at finde en masse værdi til BetXperts brugere i lang tid fremover.

Der skal hermed lyde et stort velkommen til ekspertgruppen fra tipredaktør Frank Pilantra.