ESL Pro Leagues gruppespil afgøres fredag, hvor der er hele seks kampe på menuen. BetXpert giver dig her udvalgte odds på nogle af de mest interessante opgør i aften. 

Der er fuldt program fredag aften i ESL Pro Leagues gruppespil i de to grupper, der mangler at blive afgjort. Og der er noget at glæde sig til. FaZe Clan skal op imod OG, mens mousesports møder G2. Begge disse opgør bliver skudt i gang kl. 18.25.


BetXperts nye CS:GO-ekspert, eZo, slår fast, at CS-menukortet i aften er i top.

- Aftenens program er smækfyldt med gode kampe. Det bliver ren nydelse for Counter-Strike-fans, og jeg kan ikke vælge én kamp, jeg ser mere frem til end en anden, fortæller eZo.

FaZe - OG

Første kamp, der sættes under lup, er opgøret mellem amerikanske FaZe Clan og det danskejede OG, der har Casper 'ruggah' Due som træner og den tidligere North-spiller 'valde' på holdkortet. Dota 2-stjernen Johan 'N0tail' Sundstein er stifter af OG. 

CS:GO-ekspert eZo glæder sig til aftenens CS-program, og han ser denne kamp som en potentielt meget spændende affære. 

- FaZe mod OG er en kanon spændende kamp. Begge hold er i fremgang. FaZe har nogle af de bedste individuelle spillere i verden, mens OG ikke nødvendigvis har de bedste individuelle spillere. OG har dog, i stik modsætning til FaZe, en meget strategisk fremgang, hvilket er naturligt, da de har tre tidligere ingame-leaders på holdet. FaZe har generelt spillet god CS, men har manglet de sidste fem procent for at lukke kampene mod mous og G2. Spørgsmålet i denne kamp bliver, om FaZes individuelle spillere er på for højt niveau, til at OG kan følge med, siger eZo.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FaZe Clan 1,40
OG 2,90

EZo forudser en tæt duel, og han tror på en kamp, hvor begge hold vinder et map hver. 

- Jeg tror på en tæt kamp, der kan gå ud i tredje map, så et spil på over 2,5 maps til odds 1,95 synes jeg er oplagt. Jeg tror, at OG vælger Inferno eller Mirage, mens FaZe vælger Dust2 eller Nuke. OG kunne også vælge Dust2, hvor de så stabile ud imod G2 og TyLoo, men kun knebent vandt over Virtus.pro, hvor de egentlig skulle have tabt mappet. Vetoen er svær at forudsige, men jeg tror, at begge hold snupper deres eget map pick, og at den derfor skal ud i tre maps for at blive afgjort, fortæller eZo.

Over 2,5 maps i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95

Odds er senest tjekket fredag den 3. april kl. 10.15.

Mousesports - G2 Esports

Klokken 18.25 mødes tyske mousesports og spanske G2 Esports i gruppe C. Det er henholdsvis nummer to og tre i gruppen, der tørner sammen her, og de står begge noteret for ni point efter fire kampe. Begge hold har tabt mod OG. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
mousesports 1,90
G2 Esports 1,90

EZo tror på, at vi kan forvente at se holdenes topniveau i aften. 

- Mousesports har været svingende i ESL Pro League, men det samme kan siges om G2. Jeg tror, vi får det bedste ud af de to mandskaber, da de begge har ambitioner om at være de bedste i verden og begge ligger tæt på ranglisten, siger eZo.

Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,85
Over 2,5 1,85

Odds er senest tjekket fredag den 3. april kl. 10.15. 

Team Liquid - Evil Geniuses

Klokken 22.00 er der topopgør i gruppe D, hvor Team Liquid og Evil Geniuses skal op imod hinanden. Før opgøret topper Evil Geniuses gruppen med ni point, mens Liquid ligger nummer tre á point med Swole Patrol, der ligger nummer to. 

Denne kamp spår eZo også til, at begge hold vinder et map hver.

- Kampen mellem EG og Liquid er ligeledes interessant. Her synes jeg også at over 2,5 maps til odds 1,83 ser fint ud. Liquid har set lidt ustabile ud, men det samme kan siges om EG, efter de fik en dårlig start på sæsonen. Jeg tror, EG vælger Inferno, mens Liquid vælger Overpass eller Vertigo (afhængig af hvad EG banner). Liquid har spillet Inferno én gang i ESL Pro League, hvor de tabte til Furia. EG har spillet det to gange i ESL, og de har vundet begge over Swole Patrol og 100Thieves.
EG vælger 93 procent af tiden at banne Vertigo eller Overpass. De er altså ikke glade for nogle af mapsne, og banner dét af de to, som modstanderen er bedst på. Uheldigvis for EG, så er Liquid gode på begge maps, og derfor ser jeg over 2,5 som et fint spil, fortæller eZo.

Over 2,5 maps i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90

Odds er senest tjekket fredag den 3. april kl. 10.15.