Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Christian Eriksen var med en scoring og flere flotte assists hovedarkitekten bag Tottenhams sejr på 5-1 mandag aften over Sunderland i den engelske Premier League.

Eriksens storspil har formentlig været populært blandt de danske fodboldfans – og det har helt sikkert skabt glæde hos Oddset-spillerne.

Tottenhams storsejr var nemlig blandt de mest spillede kampe mandag aften, hvor Oddset-spillerne samlet set kunne notere sig et overskud på hele 5,3 millioner kroner.

- Mandag var én af de dage, hvor det hele stort set flaskede sig for Oddset-spillerne. Alle de store hold levede op til favoritværdigheden og til Oddset-spillernes forventningerne, så det blev en dyr fornøjelse for os, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Ud over Tottenhams storsejr var det favoritsejre til storklubber som Juventus (2-0 hjemme over Livorno), Benfica (4-0 hjemme over Rio Ave) og Athletic Bilbao (2-1 ude over Levante), der var med til at sikre Oddset-spillerne millionoverskuddet.

Der var dog et udfald, hvor Danske Spil* endte med plus på bundlinjen – selvom Oddset-spillerne også her var tæt på en fin gevinst.

- Vi havde premiere på det første af en række fødselsdagsodds i denne uge, og dér havde vi Christian Eriksen til at score mindst to mål mod Sunderland til odds 20. Det var rigtig populært hos Oddset-spillerne, så der var nok mange, som sad og heppede på, at Eriksen ville komme på måltavlen mere end den ene gang, det lykkedes ham i kampen, fortæller Peter Emmike.

Oddset fylder i denne uge 20 år og har derfor endnu et fødselsdagsodds på programmet i aften, hvor der tilbydes odds 20 på mindst 17 hjørnespark i Champions League-braget PSG-Chelsea.