Sponsoreret indhold fra Betsafe

Christian Eriksen har udviklet sig til at være en af Tottenhams bærende kræfter, og Betsafe mener, at den lille boldkunstner har udsigt til en stor sæson i det engelske, hvor supporterne kan glæde sig til mange mål fra danskerens støvler.

Efter en lang feriepause er Premier League-klubberne igen klar til at indtage de engelske fodboldstadions, når ligaen i weekenden skydes i gang. Christian Eriksen løber på græsset til sin tredje sæson i verdens største fodboldliga, og hvis man skal tro Betsafe, så har midtbanekreatøren udsigt til en stor sæson. Får danskeren nettet til at blafre ti gange eller flere i den kommende sæson, betaler bookmakeren således blot pengene 1,80 gange igen. Det er der flere grunde til, hvis man spørger Betsafe:

"Christian Eriksen er vokset år for år i sin tid hos Tottenham, og samtidig vender han tilbage til en klub, hvor der ikke har været den store udskiftning i spillertruppen. Sidste sæson tog angrebskollegaen Harry Kane ligaen med storm, og vi mener, at den øgede fokus på Kane i den kommende sæson kan blive Eriksens mulighed for at finde netmaskerne flere gange. Tottenham skal nok score mange mål igen i år, og vi tror på, at Christian Eriksen overgår de ti mål, han lavede i ligaen i den forgangne sæson," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Betsafe mener desuden, at danskeren Kasper Schmeichel bliver en vigtig brik for sit mandskab hos Leicester. Selvom keeperen skal stå over for nogle af verdens bedste angribere, vurderer bookmakeren, at målmanden med det forpligtende efternavn har udsigt til at holde nullet i op til ni kampe.

Kasper Schmeichel og Leicester indleder sæsonen mod Sunderland, mens Christian Eriksen og Tottenham-kollegerne lægger ud med at møde titeludfordrerne fra Manchester United.

Hvor mange ligamål scorer Christian Eriksen i Premier League i sæsonen 2015/16?
Over 9.5 1.80
Under 9.5 1.92

Hvor mange "Clean Sheets" holder Kasper Schmeichel for Leicester I 2015/16 Premier League sæsonen? 
Under 8.5 1.85
Over 8.5 1.85

Find spillet på www.Betsafe.dk under Fodbold - England - Danske Special Væddemål