Sponsoreret indhold fra NordicBet

Spillerforeningen kårer lørdag årets fodboldsspiller 2014 blandt fem navne, som alle kan ende med at løbe med titlen. Christian Eriksen er dog bookmakeren NordicBets favorit til hæderen for andet år i træk. 

Det har været et godt år for de danske spillere i internationale topklubber. Derfor bliver det ikke en helt nem opgave at udpege den profil, som det næste års tid kan smykke sig med titlen som årets spiller.

Det stærke felt af nominerede består af Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, Lasse Vibe, Kasper Schmeichel og Lasse Schöne. Hver især har de gjort sig særdeles positivt bemærket i årets løb, men Christian Eriksen står øverst på NordicBets liste efter et fremragende efterår i Tottenham, hvor han har været en stor profil og kampafgørende i mange tilfælde. Bliver Eriksen årets spiller for andet år i træk, er der odds 1,47 at hente hos NordicBet.

"Afgørelsen kan i sidste ende bliver ganske tæt, for selv om alle fem spillere har haft et flot fodbold-år i 2014, så står man ikke med den soleklare favorit, som bare har overstrålet de andre på alle parametre. Christian Eriksen skal dog være favoritten, for udover at han har vist det højeste topniveau blandt de nominerede, så har han især i efteråret været en meget stor profil på et Tottenham-hold, der jagter en topplacering i den stærke Premier League," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der også har et godt øje til Pierre-Emile Højbjerg, der på imponerende vis er gået direkte ind som fast mand på landsholdet og fået spilletid i Bayern som blot 19-årig. 

"Pierre-Emile Højbjerg vil helt sikkert være i spil til titlen som årets spiller adskillige gange i de kommende år. Denne gang er det måske en postgang for tidligt, for selv om det er imponerende af en 19-årig at blive fast mand i rødt og hvidt, så har han trods alt ikke spillet alverden i Bayern. Schmeichel, Schöne og Vibe var alle profiler på klubholdene i 2014, men på et noget lavere niveau end Eriksen og Højbjerg, så titlen går næppe deres vej," lyder vurderingen fra Tonni Munk Jensen.

Vinderen findes efter en afstemning mellem de hjemlige spillere fra Danmarksturneringen og de udlandsprofessionelle. Kåringen finder sted ved DR's store sportsgalla, Sport 2014 lørdag aften.

Hvem bliver årets fodboldspiller 2014?
Christian Eriksen 1,47
Pierre-Emile Højbjerg 3,00
Lasse Vibe 10,00
Kasper Schmeichel 12,00
Lasse Schöne 12,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil