Efter 1-0-sejren i Herning over FC Midtjylland bliver Brøndby nu regnet blandt mesterskabskandidaterne. Hvad siger bookmakerne - og hvad siger du?

Thomas Frank fik en katastrofestart i spidsen for et ungt Brøndby-mandskab og det lykkedes ikke at hente én eneste sejr i de første syv spillerunder. Nedturen var komplet med pokal-nederlaget til Hvidovre og Brøndby lå hjælpeløst sidst i Superligaen med 3 point, da de gik ind til landskampspausen i starten af september.

"- FC København har stadig ligaens bedste trup og største økonomiske muskler, så selv om de to københavnske storklubber ligger med samme antal point, vil det være en overraskelse, hvis Brøndby går hele vejen.
Om de blå-gule har niveauet til det, får vi et foreløbigt svar på i
weekenden. Besejrer de FC København igen, vil guldfeberen for alvor rase i Brøndby, og oddset på det første Brøndby-mesterskab i ni år vil med garanti falde yderligere"

Tonni Munk Jensen, Nordicbet*

Brøndby lignede så langt fra en kommende mesterskabskandidat, og i sportspressen blev der endda diskuteret trænerfyring og en tur ned i 1.division.

FRA NEDRYKNING TIL MESTERSKABSKANDIDAT

Vendepunktet kom med 2-1 sejren over OB, og Thomas Frank kan nu her 2 måneder senere kigge tilbage på 9 kampe uden nederlag og 5 clean sheets i træk.

Hos bookmakeren Nordicbet* er oddset for et mesterskab til Brøndby da også faldet dramatisk fra odds 250 i begyndelsen af september til nu odds 4,40 efter weekendens imponerende sejr over topholdet FC Midtjylland.

"- Man må i den grad tage hatten af for Thomas Franks imponerende arbejde med at få de mange nye profiler spillet sammen. Brøndbys nye profiler har stort set alle præsteret til topkarakterer fra dag ét, og det samlede Brøndby-mandskab fremstår i dag som et ualmindeligt sultent hold, der går ind til hver eneste kamp med masser af gejst og spilleglæde. Spillerne tror stort set ikke på, at de igen kan tabe kampe," siger Nordics oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem bliver dansk mester i sæsonen 2013/14?

FC Midtjylland lignede længe et rigtig godt bud, da de gik i et tidligt udbrud og virkede til at ville stikke af i toppen. Men Glen Ridderholms midtjyske tropper har sænket tempoet, mens FC København, AaB og Brøndby nu har halet ind på FC Midtjylland.

Tidligere har mesterskabsdebatten kørt mest på om FC København ville kunne indhente FC Midtjylland, men nu nævner flere Brøndby som mesterskabskandidat, mens der også er respekt for Kent Nielsens arbejde med AaB-truppen.

Ståle Solbakken har efter seks ligakampe i træk uden nederlag hevet FCK op på 3. pladsen og der er nu 6 point op til FC Midtjylland. De forsvarende mestre er bookmakernes favorit til at tage guldmedaljerne, men der venter en nøglekamp i når Brøndby på søndag tager imod lokalrivalerne fra FCK.

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC København 2,20
Unibet
FC Midtjylland 4,50
Betsafe
Brøndby 7,00 Unibet
AaB 8,00
NordicBet

*Vinder-odds er hentet inden mandagskampen mellem AaB og FC Nordsjælland.