Riddersholms FCM-ulve kan med en fredagssejr i Hobro sikre sig et forspring på 5 point ned til FCN på 2.-pladsen. Er der guld på vej til Midtjylland?

Vi så i sidste sæson, at FC Midtjylland lagde stærkt fra land og opbyggede et stort forspring ned til Superliga-konkurrenterne. Men gassen gik af den midtjyske ballon i sæsonafslutningen og guldet havnede i Aalborg, mens FC København endda også snuppede den vigtige andenplads for næsen af Glen Riddersholm.

Nu har FCM igen indtaget førstepladsen med 7 sejre i de første 9 spillerunder. Samtidig har AaB og FC København større problemer med at hive pointene hjem, og det har nu gjort FCM til mesterskabsfavoritter hos bookmakerne.

Bomberen Morten ´Duncan´ Rasmussen kæmper for at komme tilbage i målform efter en skadespause, mens profiler som den unge Pione Sisto, Sylvester Igboun og Jakob Poulsen har underholdt fansene på MCH Arena i Herning.

Får de så også Kristian Bak i sving og holder Petter Andersson fra skadeslisten, så kan de måske holde distancen og tage mesterskabet.

Udvalgte odds: Hvem vinder Superligaen 2014/15?

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,10
Ladbrokes
FC København 3,75
Bet365
FC Nordsjælland 7,50
Unibet
Brøndby 17,00
Partybets
AaB 18,00 Unibet
Randers 36,00 Unibet
Hobro 100
Betsafe

Kan Hobro bremse FCM-stjernerne?

Der er lagt op til en ganske interessant fredagskamp på DS Arena. Oprykkerne fra Hobro har bestemt også været blandt de positive overraskelser i denne sæson. De deltidsprofessionelle Hobro-spillere har taget Superligaen med storm og med dyder som gejst, sammenhold og fightervilje har placeret sig på en foreløbig fjerdeplads.

Hobro er blot gået fra banen som tabere en enkelt gang i denne sæson og har allerede lagt afstand til nedrykningszonen. Det skyldes bl.a den lille genistreg at hente kontra-stærke Quincy Antipas til at hjælpe offensiven, hvor Mads Hvilsom og den unge Emil Berggreen skal udfordre FCM-defensiven.

Selv på egen grønsvær må Hobro igen indstille sig på at være underdogs mod FC Midtjylland.

Fredag 3. oktober kl. 18:30

Hobro Uafgjort FC Midtjylland
4,50 3,75 1,83
Betsafe
Danske Spil
Ladbrokes

Se ekspertanalyse til kampen her.