NordicBet * har de seneste par år haft odds på kampe fra de lavere seriererækker. Jyllandsserierne opstartede i sidste weekend og i den kommende weekend lægger flere af de andre rækker fra land. Vi har brug for dig til et helt nyt projekt – læs blot her:

Vi lancerer nu LiveScore fra Danmarksserien, videre over de tre Kvalirækker til de regionale rækker som Københavnsserien, Sjællandsserien, Fynsserien samt de to Jyllandsserier. Vi har størstedelen af alle SMS-meddelere på plads, MEN mangler operatører i følgende klubber endnu – følger du en af nedenstående klubber er vejen banet for dig:

Danmarksserien – pl. 1: Avarta, Avedøre, Elite 3000 Helsingør, Herfølge 2, Herlev, Køge 2, Nivå-Kokkedal og Østerbro IF.

Danmarksserien – pl. 2: Brabrand IF, AC Horsens 2, Middelfart og Randers.

Kvalirækkerne: Albertslund, B.1903, FB, Jægersborg, Lyngby BK 2, Frem Saxkøbing, Maribo, Marienlyst, OKS og Aars.

Jyllandsserien – pl. 1: Kvik Aalestrup, Sulsted, Thisted FC 2, Vejgaard, Viborg Søndermarken og Vildbjerg SF.

Jyllandsserien – pl. 2: AIA Tranbjerg, SUB Sønderborg, Vinding SF.

Københavnsserien: AB 70 2, B. 1908 2, B.93, 2, Brønshøj BK 2, Nexø, Skovshoved IF, Sundby Boldklub og VLI.

Sjællandsserien: Farum 2, FC Lejre, Holbæk, Hørsholm Usserød IK, Rishøj BK, Sorø IF Freja, Svebølle og Taastrup FC.

Du er måske tilhænger af klubben, holdleder, tilknyttet alt-mulig-mand, speaker til klubbens hjemmekampe, webmaster, formand, bestyrelsesmedlem, kampfordeler eller en person der altid ser din klubs hjemmekampe. Og fremdeles har nogle få minutter til rådighed før opstart, under og efter kampen, så du kan sende os en SMS for hver scoring i din hjemmeklubs kampe.

Du er tilknyttet os mindst en halvsæson og dit honorar er 100 kr. pr. kamp. Samlet honorar udbetales efter sæsonen, hvor vi også blandt alle der har SMS-et i samtlige sin klubs hjemmekampe, udtrækker et rejsegavekort værdi 5.000 kr.

Skriv et par ord om dig selv, hvorfor du vil sende SMS-service for os og hvilken klub du vil repræsentere fra de ovennævnte serier. Husk at medsende din mailadresse samt telefonnummer.

Send en mail til: TEAM NORDICBET * : livescore@ nordicbet * .com