NordicBet * har de seneste par år haft odds på kampe fra de lavere seriererækker. I foråret 2008 introducerede vi for første gang LiveScore fra Danmarksserien, de tre kvalirækker og de 5 regionale serierækker. Det var en stor succes – vi havde LiveScore operatører tilknyttet intet mindre end i 80 serieklubber i Danmark. I den nye sæson 2008-09 vil vi være endnu flere!

Efter omstrukturering af de danske serierækker er der nu 3 Danmarkserier vi søger operatører til.

Endvidere naturligvis også til to Jyllandsserier, Sjællandsserien, Albani Fynsserien og de 3 nye rækker under KBU(Københavnsserien).

Men hvem er du?

Du er måske tilhænger af klubben, holdleder, tilknyttet alt-mulig-mand, speaker til klubbens hjemmekampe, webmaster, formand, bestyrelsesmedlem, kampfordeler eller en person der altid ser din klubs hjemmekampe. Og fremdeles har nogle få minutter til rådighed før opstart, under og efter kampen, så du kan sende os en SMS for hver scoring i din hjemmeklubs kampe. Hvis du alligevel altid ser din klubs hjemmekampe er det nemt tjente penge for dig og du er med til at opretholde en unik service for serieklubberne – livescore, som man kan følge på vores hjemmeside www. nordicbet * .com eller tilmed følge på ens mobil.

Du er tilknyttet os i næste fodboldsæson der starter i august måned 2008 og dit honorar er 100 kr. pr. kamp. Samlet honorar udbetales efter sæsonen direkte ind på din bankkonto.

For de operatører der i den nye sæson sender fra samtlige dets tilknyttede klubs hjemmekampe trækker vi blandt disse efter sæsonen i juni 2009 et rejsegavekort til en værdi af 5000 kr.

Skriv et par ord om dig selv, hvorfor du vil sende SMS-service for os og hvilken klub du vil repræsentere fra de ovennævnte serier. Husk at medsende din mailadresse samt telefonnummer. Så vender vores LiveScore manager i Danmark, Niels Carstens, tilbage til dig.

Send en mail til: niels@ nordicbet * .com

Du kan også kontakte Niels på mobil: 3151 4900.

Vi venter på dig!

Med venlig hilsen
NordicBet * LiveScore Danmark