Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag aften hjemme på Santiago Bernabéu skal Real Madrid forsøge at redde sæsonen ved at holde liv i drømmen om Champions League-titlen. Endnu er det aldrig lykkedes nogen klub at genvinde den fornemste europæiske klubturnering, Champions League, men i år har Real Madrid muligheden.

De nykårede italienske mestre fra Juventus venter i semifinalen og kommer til den spanske hovedstad med en 2-1 sejr fra første opgør i bagagen. Dermed tegner det meget åbent, om hvem der med stor sandsynlighed skal møde FC Barcelona i Champions League-finalen i Berlin 6. juni.

Real Madrid er svage favoritter i odds 1.70 til at gå videre samlet, mens Juventus er svage outsidere og kan spille til odds 2.05.

Men Oddset-spillerne er dog i modsætning til Danske Spil* ikke et sekund i tvivl om udfaldet. Real Madrid går sikkert i finalen.

- Oddset-spillerne er over en bred kam sikre på, at Real Madrid nok skal ordne paragrafferne imod Juventus og kvalificere sig til Champions League-finalen. På Santiago Bernabéu er Real Madrid normalt uhyggeligt stærke, og Kongeklubben nyder en enorm popularitet blandt vores kunder, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Mere end 80% af alle indskud kommer på Real Madrid til at gå i finalen, mens mindre end hver femte tror, at 2-1 føringen til  Juventus er nok i det samlede regnskab. Dette er i tråd med spillet på den første semifinale imellem de to klubber, hvor en objektivt helt lige kamp i Torino endte med 75% af pengene på Real Madrid, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du går i Champions League-finalen? Spil med hos Danske Spil* på disse odds:

Real Madrid – Juventus, hvem går videre?

Real Madrid                          odds 1.70

Juventus                              odds 2.05

Real Madrid – Juventus

Real Madrid                          odds 1.65

Uafgjort                               odds 3.85

Juventus                              odds 4.80