Tirsdag aften venter der noget af en ottendedelsfinale på Wembley, hvor England møder Tyskland. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

England har langtfra imponeret spillemæssigt ved EM-slutrunden indtil videre, men resultatmæssigt har de gjort det fint ved at hive to sejre og en uafgjort i gruppespillet. Det sikrede dem førstepladsen i gruppen, og nu venter så Tyskland, der sluttede som toer i dødsgruppen. 


Det er altså noget af et brag at få så tidligt i knockoutfasen, men for fans af England og Tyskland kigger man nok misundeligt på ottendedelsfinaler som Sverige - Ukraine og Danmark - Wales. 

Mens England ikke var i fare for at ryge ud af gruppespillet, så var tilfældet en smule anderledes for Tyskland. I deres sidste gruppekamp mod Ungarn hjemme på Allianz Arena i München var de nemlig bagud størstedelen af kampen mod Ungarn. Ádám Szalai bragte ungarerne foran efter 11 minutters spil, og den stilling holdt frem til det 66. minut, da Kai Havertz nemt kunne heade bolden ind i et tomt mål efter en brøler af Péter Gulácsi. Men blot to minutter senere lå bolden i det tyske net igen. Andras Schafer headede bolden forbi Manuel Neuer, og tyskerne var igen på randen af fiasko. Forløsningen kom dog til sidst, da indskiftede Leon Goretzka sparkede bolden i kassen til slutresultatet 2-2. 

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Wales hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "500 kroner risikofrit spil til Wales - Danmark"
  • Indbetal præcis 500 kroner, og spil dem i ét spil på kampen Wales - Danmark
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen - det skal bare være på EM-kampen Wales - Danmark
  • Der er ingen omsætningskrav på eventuel gevinst

Hent 500-kroners risikofrit spil her

Odds på England - Tyskland

Nedenfor kan du finde de bedste odds på ottendedelsfinalen England - Tyskland ved EM i fodbold. Kampen spilles tirsdag på Wembley, og der er kickoff klokken 18.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds på England - Tyskland (1X2) Højeste odds Bookmaker
England 2,60
Uafgjort 3,30
Tyskland 3,05
Over/under-odds på England - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,71
Begge hold scorer-odds til England - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 1,91
Målscorerodds til England - Tyskland Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 2,40
Serge Gnabry scorer 3,40
Raheem Sterling scorer 3,75
Kai Havertz scorer 3,75
Phil Foden scorer 4,00
Thomas Müller scorer 4,00
Jack Grealish scorer 4,75
Leon Goretzka scorer 5,00
Ilkay Gündogan scorer 5,50
Robin Gosens scorer 6,50
Toni Kroos scorer 7,00
John Stones scorer 13,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 24. juni klokken 12.01.

Spil på England - Tyskland hos Bet365

Bookmakerne spår et meget tæt opgør mellem de to store fodboldnationer i tirsdagens ottendedelsfinale. Hvis du tror på den engelske sejr i ordinær spilletid, kan du få odds 2,60 på dette hos Onsidebetting, mens uafgjort giver odds 3,30 hos Cashpoint*. Tror du i stedet på Joachim Löws tyske mandskab, kan du få odds 3,05 på dem hos LeoVegas*.

"Football's coming home" lød det især fra de engelske fans ved VM i 2018, men omkvædet fra sangen "Three Lions" er også blevet sunget i forbindelse med dette EM, hvor England indtil videre kun har prøvet at spille på hjemmebane. Hvis England går videre fra ottendedelsfinalen mod Tyskland, skal de spille kvartfinale i Rom på Stadio Olimpico mod enten Sverige eller Ukraine.

Tyskland er dog et klassemandskab med masser af profiler på holdet, så det bliver ikke en nem opgave for England, der stadig ikke har set nogle mål fra holdets kaptajn Harry Kane. Roy Keane sagde forleden på ITV, at man bør droppe ham, hvis han ikke leverer.

- Kane står på hælene hele tiden, og hvis England virkelig vil komme langt i turneringen, har de brug for, at deres stjerner præsterer.

- Der tales om, at man ikke kan droppe Kane i startopstillingen, at han er den vigtigste spiller. Hvis han ikke præsterer, så drop ham, lød det fra Roy Keane efter Englands 0-0-kamp mod skotterne. 

Southgate dropper dog næppe Kane forud for kampen mod Tyskland.

Tyskerne har haft et blandet gruppespil, hvor de tabte 1-0 til Frankrig, udspillede Portugal og havde enorme problemer mod Ungarn i sidste gruppekamp. 

Joachim Löw, der stopper som tysk landstræner efter slutrunden, fortalte på pressemødet efter Ungarn-kampen, at han forventer et engelsk hold, der vil angribe.

- De spiller på hjemmebane, de vil angribe, det bliver en åben kamp, mere end den var i aften (kampen mod Ungarn, red.). Vi bliver nødt til at forbedre os, vi er opmærksomme på det, og vi skal især passe på og være forsigtige ved dødbolde, fortalte Joachim Löw. 

Det er over ti år siden, at England og Tyskland seneste mødte hinanden i en betydningsfuld landskamp. Dengang mødtes de i ottendedelsfinalen ved VM i Sydafrika, og her sejrede tyskerne med 4-1. Mange husker nok især den kamp for Frank Lampards spark, der tydeligt var over stregen, men som ikke blev anerkendt. Det var i tiden før mållinjeteknologi, som første gang blev anvendt ved VM for klubhold i Japan i 2012. 

Nu skriver vi EURO 2020 i 2021, og begge tirsdagens kombattanter er blandt favoritterne til at vinde EM. Vinderen af opgøret har i hvert fald gode muligheder for at nå EM-finalen. Som nævnt venter Sverige eller Ukraine i kvartfinalen, mens Holland, Danmark, Wales eller Tjekkiet venter i semifinalen. 

Få et live freebet på 50 kroner til Danmark - Wales hos Onsidebetting 

  • Gå til Onsidebetting.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Vælg kampagnen "Spil på Wales - Danmark - og få et live-freebet!" 
  • Placer et før-kamp væddemål på minimum 50 kroner til på Danmark - Wales
  • Minimumodds er 1,70
  • Modtag herefter et 50-kroners live freebet på selvsamme kamp
  • Freebettet er kun gyldigt til live-spil på Danmark - Wales
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med en eventuel gevinst

Hent dit 50-kroners freebet hos Onsidebetting

Bud på startopstillinger

England: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Phillips, Henderson - Sterling, Kane, Grealish

Tyskland: Neuer - Ginter, Hummels, Rüdiger - Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens - Havertz, Müller - Gnabry

På nogle af positionerne er det lidt svært at spå, om det er den ene eller den anden, der spiller. Jack Grealish gjorde det fremragende for England i kampen mod Tjekkiet, og det kan tænkes, at han får chancen fra start igen, men det kan også sagtens være, at Phil Foden kommer tilbage i startopstillingen hos englænderne.

Tyskland bør være mere nem at forudsige, men spørgsmålet er, om Thomas Müller er klar nok til at starte inde i tirsdagens ottendedelsfinale. Det må dog formodes, eftersom han kom ind og fik over 20 minutters spilletid i kampen mod Ungarn.