Søndag byder på en række interessante kampe i både England, Danmark og Frankrig. Få et overblik her…

I England er der to Premier League-kampe på programmet; Newcastle-Stoke, der nok skal være garanti for en fysisk og intens affære, og Liverpool-Tottenham - en kamp der kan definere de to holds sæsoner.

Liverpool jagter desperat de europæiske pladser og har hårdt brug for de tre point over Tottenham, der med en sejr kan konsolidere sin plads i top 4 - og (næsten) vigtigere; forspringet til Arsenal.

Nicolaj Stage har kigget på kampen og finder, til trods for Liverpools favoritværdighed, værdi i at gæsterne får point.

Næsten samme tid er der action ikke så langt fra Anfield, når Manchester United får besøg af Chelsea i FA Cuppen. Der er i skrivende stund ingen analyse på kampen, men diskussionen kører i forum så hop ind og deltag: http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/manchester-united-chelsea-2013-03-10

I den danske Superliga er der tre kampe på programmet. Klokken 14.00 skydes AC Horsens-OB igang og nogle timer efter gælder det så FC København-Silkeborg og derefter AGF-Brøndby klokken 19.

Tommy Shearer har kigget på de to sidstnævnte opgør og anbefaler spil på 1 eller 2 målssejr til FCK og uafgjort i Aarhus:

17:00 FC København-Silkeborg FCK vinder med 1 eller 2 mål 2,07

19:00 AGF-Brøndby IF X 3,65

Men aftenen slutter ikke her, for klokken 21 er der en spændende dyst i den franske Ligue 1. Her tager Lyon imod Marseille - en kamp mellem nr. 2 og 3 i ligaen. Jens Bøye har analyseret kampen og fundet værdi i et spil på over 2,5 mål:

21:00 Lyon-Marseille Over 2,5 mål 2,10

Til de hurtige byder formiddagen desuden på en række vintertips fra Nicolai Kristensen http://www.betxpert.com/ekspert/nicolai-kristensen ligesom eftermiddagen og aftenen også byder på dansk ishockey og Bundesliga-bold.