Selvom om målet i OddsXpert er ret så simpelt, kan det være vanskeligt at komme med helt frem når præmierne skal uddeles. Men det der er hårdt arbejde for nogen er en leg for andre. For to uger siden kunne vi her på siden udnævne vores tidligere Allsvenskan ekspert Paw Nicolaisen som vinder af OddsXpert i uge 4. Og nu er han tilbage igen! I den forgangne uge ramte "PawN" 6 ud af 7 tip, til en total pointhøst på 10,20. Det var tæt på at ugevinderen gjorde rent bord, men søndagens tip med uafgjort imellem Freiburg og Nürnberg gled af hænde i de døende minutter, da Saenko scorede to gange for Nürnberg.

På trods af søndagens svipser var sejren dog aldrig i fare, og "PawN" belønnes dermed med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.