Bookmaker-selskabet Betandwin har nået det magiske succes-tal og takker med en millionfest blandt sine kunder.

For at fejre milepælen, udlodder Betandwin-gruppen, som er den førende udbyder af Internet-sportsspil på det europæiske marked, 1 million Euro-cent (Euro 10.000,-) i kontanter til sports- og spilleinteresserede.

Alle, som i perioden fra 15. til 31. januar 2005 spiller over Internettet hos Betandwin, er med i lodtrækningen af denne engangs-millionchance.

1.000.000 kunder indgår spil hos Betandwin gruppen! Og at dette magiske succes-tallet er nået, er den direkte anledning til betandwins millionfest.

Manfred Bodner, adm. direktør for betandwin gruppen, siger dette:

- Det glæder os, at vores tilbud bliver modtaget så positivt af sports- og spilleinteresserede mennesker over hele verden. En million registrerede kunder er en fabelagtig anerkendelse af vores arbejde. Det er en utvetydig besked til os om, at vi skal fortsætte vores succesfulde strategi i fremtiden. Vi vil udvide vores omfattende spilletilbud, sætte kunderne i hovedfokus og fortsat begejstre vore kunder med en fremragende spilleoplevelse.“

Med op mod 4.000 spil på mere end 40 sportsgrene dagligt, L!VE-spilstilbud via Internettet og mobiltelefon, over 30 casinospil samt utallige lotterivarianter med trækninger hvert minut, er betandwin den spiludbyder med det største udbud på Internettet.