Sæsonen er slut i de store europæiske fodboldligaer, og Manchester United, Bayern München, Inter, Real Madrid og Lyon står tilbage som mestre. Usual suspects, fristes man til at sige; fire ud af disse fem snuppede også titlen i sidste sæson. Kun Bayern er "ny" mester, og den sydtyske storklub har jo masser af mesterskabspokaler i skabet.

Mere usædvanligt er det gået i den hjemlige Superliga hvor AaB har sikret sig mesterskabet og dermed forhindret FCK i at tage titlen for tredje gang i træk. Den aalborgensiske klub havde såmænd to mesterskaber i forvejen (1995 og 1999), men siden 2000 hvor Herfølge chokerede ved at tage førstepladsen, har kampen om det danske mesterskab udelukkende været en sag mellem FCK og Brøndby. Så AaBs gevinst giver bestemt SAS Ligaen et friskt pust.

Faktisk er SAS Ligaen ikke helt forbi endnu; sidste spillerunde er på lørdag, d. 24. marts. Og samme dag afvikles pokalfinalen i diverse lande, herunder Skotland, Frankrig og Italien (et opgør mellem Inter og Roma der også dystede om mesterskabet), Så HELT slut er sæsonen altså ikke.

Og så skal man jo ikke glemme at Champions League-finalen spilles på onsdag hvor United og Chelsea så at sige afvikler runde 39 i Premier League...


EM i fodbold: 7.-29. juni

Og fodbolden fortsætter skam, også efter denne uge. Sverige og Norge er for nyligt gået i gang med deres sæsoner, ditto med den brasilianske liga og MLS (USA/Canada).

Og så er der jo som bekendt EM i fodbold denne sommer: 7.-29. juni i Østrig & Schweiz. Danmark er desværre ikke med, men for fodbold-feinschmeckere bør der ikke desto mindre være mange timers TV-guf at hente.


Hent TV-oversigt

Men hvilke kampe kan ses hvor? Ja, det har Kim Kjer der står for BetXperts TV-Guide (http://www.betxpert.com/tv.asp ), sat sig ned og fundet ud af. Han har lavet et overskueligt Excel-ark med hele EM-programoversigten på TV.

Excel-arket kan hentes hér: www.betxpert.com/docs/euro2008_tvguide.xls


EM/BetXpert: Optakt og tip

BetXpert har naturligvis tænkt sig at dække EM tæt; vi bider os fast i haserne på slutrunden som en anden Gattuso. Vi satser på at analysere ALLE kampene, med hvad deraf følger af spilforslag og advarsler. Tip kommer der både fra et team (8 fodboldeksperter, herunder Frank Pilantra der altså for en stund omplantes fra den sydamerikanske muld til Europa) og fra Torben N. Sørensen der får en fri rolle så hans næse for fiduser har frie tøjler.

Omkring 1. juni smækker vi en grundig optakt på bordet. En optakt der tager et kig på alle hold; stærke og svage siger.

Så bare rolig - BetXpert går ikke på sommerferie!