Der er store forventninger til både Østrig og Portugal, som skal i aktion i dag. Se spilforslag samt gratis målscorer-konkurrence på Facebook.

Ny dag, nye kampe.

EM-turneringen er godt i gang med tre daglige kampe. Men nu er det tirsdag, og så er der pludselig kun to kampe(!). Hvad bilder de sig egentlig ind?

Nå, men det er ikke desto mindre to interessante opgør. Der er nemlig store forventninger til både Østrig og Portugal.

Vi har analyser ude til begge kampe. Få overblikket her:

Kl. 18: Østrig - Ungarn (TV2)

Østrig har et spændende hold med profiler som Alaba, Arnautovich og Janko. Vores fodboldekspert Estadisticas har da også et spil ude på østrigsk sejr. I analysen lægger han blandt andet vægt på følgende:

  • Østrig kom fremragende igennem deres kvalifikationspulje til EM og er gruppens næstfavorit (efter Portugal).
  • Ungarn kommer med en relativ ukendt trup til dette mesterskab.
  • Ungarn havde store problemer med at finde netmaskerne i kvalifikationen, med blot 11 mål i 10 kampe.

Kl. 21: Portugal - Island (TV2)

Aftenens sene kamp bliver ikke mindre interessant. Her skal vi for første gang se de brandvarme portugisere, som var flittigt scorende i optaktskampene.

Modstanderen er de ukuelige islændinge, som for første gang er med ved en slutrunde. Estadisticas har for længst anbefalet Portugal-sejren. Oddset er dog faldet en del siden. Her lægges vægt på, at:

  • Island er ganske uerfaren i EM sammenhæng, og en åbningskamp mod en stjerneparade fra Portugal kan give præstationsangst.
  • Mange af islændingene spiller på lavt niveau til dagligt (fx den danske Superliga)
  • Portugal fik gode opvarmningssejre mod blandt andet Belgien og Norge, kampe hvor mange af reserverne fik lov at vise sig frem. Ligesom de smadrede Estland 7-0.

Gratis målscorer-konkurrence på Facebook

Til Portugal - Island i aften kører BetXpert i samarbejde med Betfair Sportsbook* en gratis målscorer-konkurrence på Facebook, hvor du skal tippe på første målscorer.

Præmien er en bonus til Betfair Sportsbook* på 300 kroner. Gå til BetXperts Facebook via dette link.