I konkurrencen til tirsdagens (med danske øjne) sørgelige håndbold-affære mellem Sverige og Danmark, gjorde én deltager rent bord blandt 277 deltagere! Trods det noget overraskende klare slutresultatet i svensk favør, og en dansk topscorer til en snedigt odds, var Kristoffer Hansen i stand til at lure alle 6 spil i match-konkurrence 4 i vores og 24hpoker´s store Euro 2006 konkurrence. De 6 rigtige gav Kristoffer 17,90 points - over 3½ points mere end nr. 2!

For "ulejligheden" får Kristoffer 1. præmien i konkurrencen; 750 kr. indsat på en 24hpoker spillekonto. Og mon ikke årets julegave-budget fik et lille nøk opad på de flotte luringer af aftenens udfald?!

De 5 vindere i match-konkurrencen til Sverige-Danmark blev:

1. Kristoffer Hansen (750 DKK)
2. Bigguy (500 DKK)
3. Anders Ulrichsen (350 DKK)
4. jesper hansen (250 DKK)
5. Peter Johansen (150 DKK)

Se alle deltageres placeringer og resultaterne af de 6 spil på kuponen på http://www.betxpert.com/competitions/handball/coupon_4.asp

Ny konkurrence åbner i morgen!
Knapt når harpiksen at tørre efter aftenens kamp i Hovet Arena i Stockholm før Danmark atter indtager hallen. Onsdag aften gælder det EM-favoritterne fra Rusland, og alt andet end en sejr vil med stor sandsynlighed være lig med dansk exit fra turneringen, uanset resultatet af kampen mod Kroatien på torsdag.

Lige så snart 24hpoker har deres odds klar til kampen mellem Rusland og Danmark (forventeligt først på eftermiddagen), åbner vi op for match-konkurrence 5, som vil være åben helt frem til kampstart kl. 20:15 onsdag aften.

Læs alt om Euro 2006 konkurrencerne på http://www.betxpert.com/competitions/handball