Hos Nordicbet* kan man til EM forvente det største prematch- og livebettingudbud nogensinde. Læs vores interview med bookmakeren her.


BetXpert tager pulsen på bookmakerne, inden det går løs med 2016's helt store fodbold-begivenhed: EM-slutrunden i Frankrig.

Hvordan er dagsformen hos spilleselskaberne, og hvad kan vi spillefugle forvente os? Læs vores interview med Thomas Holm, pressechef for Nordicbet*.

Hvilke forventninger har I til det kommende EM? 

De er uden tvivl store. Om vi slår omsætningsrekord tvivler jeg dog på, da Danmark jo som bekendt ikke deltager.

Barsler I med nye tiltag op til slutrunden? 

Det kommer lidt an på, hvordan du definerer tiltag. Vi kan dog sige, at vi kommer til at have det største såvel pre- som liveudbud nogensinde.

 

Hvilke tilbud og bonusser kan kunderne forvente at se? 

Vi har lige lanceret en ny mobilbonus på 2000 kr., og derudover gik vores nye bettingapp i luften midt maj.

 

Hvor har kunderne sat deres EM-penge indtil videre? 

Indtil videre er der størst tiltro til tyskerne efterfulgt af Spanien og Frankrig.

 

Hvilke spiltyper forventer I bliver mest populære? 

Det er som altid 1X2 og O/U væddemålene, som tiltrækker de fleste indsatser. Derudover er der også altid en del spil på, hvem som bliver den endelige vinder samt topscorer af turneringen.

 

Hvor stor betydning har sådan en fodboldslutrunde for jeres forretning?

Den har selvklart en stor indvirkning, og den definerer klart, om året har været godt eller mindre godt. Meget afhænger dog af resultaterne undervejs, og dem har vi selvsagt ikke den store indflydelse på.


Hvem er jeres bud på EM-vinderen?
 

Frankrig er qua deres hjemmebanefordel favoritter. De er dog tæt forfulgt af tyskerne, som altid er gode ved slutrunder. Lande som Spanien, England, Belgien og Italien skal dog heller aldrig afskrives.