Fredag aften spiller Danmark semifinale mod Montenegro ved EM i kvindehåndbold.  Her får du BetXperts optakt til kampen. 

Torsdag var Danmark på en meget svær opgave: Vind over verdensmestrene fra Norge, hvis I vil møde Montenegro – og ikke Frankrig – i EM-semifinalen. Med cifrene 31-29 var det lige præcist, hvad Jesper Jensens udvalgte spillere gjorde. Derfor er Danmark nu klar til denne semifinale mod Montenegro. 

Spil på Danmark – Montenegro hos Unibet

Danmark – Montenegro spilles fredag den 18. november klokken 17.45. 

Odds på Danmark – Montenegro

Danmark er atter store favoritter til at vinde. Kan vi leve op til favoritværdigheden, står den på finale på søndag. Du kan livestreame Danmark – Montenegro hos flere bookmakere. Dette endda ganske gratis og lovligt. Og i god kvalitet. 

Danmark - Montenegro

Danmark leverede en pragtpræstation torsdag aften mod Norge. De to hold fulgtes godt ad gennem hele første halvleg, som endte med en 13-12-føring til nordmændene. Efter pausen fortsatte de to hold den tætte kinddans, indtil Danmark fik hul på bylden. De rød-hvide var det første hold til at føre med tre mål og siden med fire ved stillingen 29-25. 

Herefter åd Norge sig lidt ind igen. Særligt en dobbeltudvisning til de danske damer kostede dyrt og gjorde kampen spændende igen. Danmark skulle dog blot have én af de to udvisninger overstået, før de kunne lave et 6-mod-6-angrebsspil, hvilket blev udnyttet til scoring og en beroligende tomålsføring i de døende minutter. 

Norge var dog ikke til at kaste af sig, og de fik reduceret endnu en gang. Til allersidst var verdensmestrene imidlertid nødt til at satse, og Danmark kunne lukke og slukke til 31-29. 

Det holdt hårdt til sidst, men Jesper Jensen og kompagni viste, at ”De Jernhårde Ladies” for alvor er ved at genopstå og skal tages seriøs ved de store slutrunder. En 4.-plads ved EM for to år siden og en bronzemedalje ved VM i fjor vidner også meget godt om, at holdet er ved at slå døren ind til nye store tider. 

Ser vi bort fra et europamesterskab i 2012, har Montenegro ikke de store resultater at fremvise indenfor kvindehåndbold. Ved de seneste to EM-turneringer er de blevet nummer ni og otte. Bedste placering ved VM-slutrunder er en 6.-plads. Set i det lys er det måske ikke så underligt, at Danmark er forholdsvis store favoritter i dette opgør. 

Montenegro sluttede deres mellemrunde af med et få lammetæv af Holland, der vandt med 42-25. Det skal dog siges, at montenegrinerne allerede var sikre på videre avancement. Dette har nok forårsaget, at de sparede lidt på kræfterne. 

Holdet trænes i øvrigt af den tidligere Slagelse Dream Team-stjerne Bojana Popović. 

Danmarks topscorer er Emma Friis. Hun står noteret for 28 fuldtræffere. Montenegros topscorer er Đurđina Jauković, som har fundet vej til nettet 35 gange. 

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Danmark mod Montenegro ved EM i kvindehåndbold?
Danmark møder Montenegro fredag den 18. november klokken 17.45.

Hvor kan man se Danmark - Montenegro?
Kampen mellem Danmark og Montenegro kan ses direkte på TV 2.

Hvor kan man livestreame Danmark - Montenegro?
Du kan livestreame Danmark - Montenegro på TV 2 Play og bet365*.