Store præmiepenge, masser af specialspil og fuld damp på livebetting. Hør Scandic Bookmakers forventninger til det forestående EM i Frankrig.

Vi tager pulsen på bookmakerne, inden det går løs med 2016's helt store fodbold-begivenhed: EM-slutrunden i Frankrig.

Hvordan er dagsformen hos spilleselskaberne, og hvad kan vi spillefugle forvente os? Læs vores interview med Scandic her.

Hvilke forventninger har I til det kommende EM?

- På trods af Danmark ikke vil være at finde i Frankring, så forventer vi stadig stor interesse for slutrunden og kan allerede nu mærke interessen på specialspil, som vokser og vokser blandt både eksisterede brugere og folk som kontakter vores kundeerservice.

Barsler I med nye tiltag op til slutrunden?

- Ja det gør vi. Der kommer både nyt fra Scandic Bookmakers bøde før og under EM. Blandt andet har vi lanceret en stor konkurrence med 100.000 kroner i præmiepenge.

 

Hvilke tilbud og bonusser kan kunderne forvente at se? 

- Hos Scandic Bookmakers kan man naturligvis få en startbonus, som gælder alle nye kunder. Bonusen vil under EM være på 100% op til 750 DKK. Er man allerede bruger, så vil man opleve forhøjede odds, vores populære kampagne, hvor vi garanterer markedets Bedste Odds på 1X2-markeder. 
 

Hvor har kunderne sat deres EM-penge indtil videre? 

- Der er i år stor tiltro til, at England vil klare sig godt under slutrunden. Hvad der mere er interessant er ,at brugerne hos Scandic Bookmkaers i langt mindre grad end tidligere tror på Spanien.

 

Hvilke spiltyper forventer I bliver mest populære?

- Vi forventer, at 1X2 bliver med afstand det mest populære - både som prematch og livebetting. Derudover forventer vi stor interesse for "hvilket hold scorer næste mål," som naturligvis er et livebetting-marked. Så har vi tidligere oplevet stor interesse fra BetXperts brugere på vores målscorerspil – især når vi har kørt kampagner med disse, så det er nok også et marked, som kunne være interessant for brugerne at holde øje med under slutrunden.

 

Hvor stor betydning har sådan en fodboldslutrunde for jeres forretning?

- EM har stor betydning. Det er 30 dages intensiv fodbold, som vi kun har hvert andet år og med udvidelsen til 24 hold, vil man opleve mange dage med kampe nærmest non-stop fra 15-23. Det er naturligvis intressant for os som udbyder.


Hvem er jeres bud på EM-vinderen?

-  Frankrig. Truppen er blandt de bedste ved slutrunden og med et hjemmebanepublikum i ryggen, kan det ikke gå galt. Skulle jeg skyde på en outsider, så tror jeg for en gangs skyld på, at England kommer langt.