Euro 2006 slutrunden i kvindehåndbold er godt i gang, og mens vi i går fik delt de første 2.000 kr. ud i den første match-konkurrence til kampen Danmark-Frankrig, er der allerede nu åbnet for match-konkurrence 2 til morgendagens kamp mellem Holland og Danmark.

I match-konkurrence 1 var det ikke mange af deltagerne der havde luret overraskelsen og den franske sejr, men alligevel lagde 4 deltagere sig helt i spidsen med maximum-points for de 6 spil på kuponen. De 5 vindere på kupon 1 blev som følger:

Se resultater og slutstilling for alle deltagere på http://www.betxpert.com/competitions/handball/coupon_1.asp

Ny konkurrence åben
I morgen, lørdag, kl. 20:15 skal de danske kvinder igen på banen, når de mod Holland skal forsøge at rette op på den dårlige EM-start. Konkurrencen til denne kamp er nu åben for deltagelse, og husk at du kan afgive dine tips helt frem til kampstart - helt gratis.

Du finder match-konkurrence 2 på http://www.betxpert.com/competitions/handball/coupon_match.asp

Om Euro 2006 konkurrencerne
I perioden d. 7. - 17. december afholdes Europamesterskabet i håndbold for kvinder.

I den anledning har vi i samarbejde med 24hPoker kreeret en række konkurrencer med over 20.000 kr. på højkant! Op til turneringsstart d. 7. december havde vi åbent for en turnerings-konkurrence med præmier for 8.200 kr.

Og undervejs i turneringen afholder vi konkurrencer til hver af Danmarks kampe - hver med en præmiesum på 2.000 kr.! Jo længere Danmark kommer, des flere konkurrencer vil der være!

Oversigten over de enkelte konkurrencer, deres deadlines samt præmiefordelingerne kan ses hér: http://www.betxpert.com/competitions/handball/