Har du lyst til at blive en del af Danmarks største og bedste ekspertpanel og få dine guldkorn ud til tusindvis af mennesker? Så har du chancen nu.

Du skal være en god formidler, du skal have special-indsigt i en sportsgren/liga – og du skal kunne tæve bookmakerens oddssætter! Så simpelt – og så svært – er det...

Vi søger eksperter til


England League One
Tyskland 1. Bundesliga
Italien Serie A
La Primera, Spanien
Skotland Premier League
Sverige Superettan
Portugal Super Liga
Grækenland 1. division
Østrig Bundesliga
Danmarksserien & Kvalr.
Norge, Tippeligaen

Champions League

Elitserien (svensk ishockey)
NHL

Golf
MLB
Cykling
Trav


Sådan bliver du ekspert


For at blive ekspert skal man igennem en kvalifikation, hvor man skal demonstrere følgende:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Her skal man i et eller andet omfang kunne læse sproget, så man kan researche på diverse klub-hjemmesider og lokale netaviser.
2)Træfsikkerhed: Man skal groft sagt kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.
3)At man kan skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc.
4)At man har indsigt i eller forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc...
5)At man er bedre end eventuelle andre aspiranter
6)At man kan tage imod kritik...

Lad dig ikke skræmme

Lad dig endelig ikke skræmme af, at analyserne på denne side ind i mellem er meget lange og/eller meget grundige. Analyser kan skrives på mange måder, og længde er faktisk ikke en værdi i sig selv.

Hvis du er i tvivl om, hvad der kræves, og om du kan leve op til det, så send os en mail - så snakker vi om det.

Danmarks bedste ekspertpanel

Som gengæld for din kompetence kan vi tilbyde dig medlemsskab af Danmarks største og bedste ekspertpanel, mulighed for at få din viden ud til tusindvis af mennesker – samt præmier, hvis du er god.

Kast et blik på vores kvalifikationsside: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og send så en mail til [email protected] – hvor du skriver, hvilken liga/sportsgren du er interesseret i, og hvorfor netop DU skal være den næste ekspert hos BetXpert!