I de sidste par dage er der sket lidt udskiftninger på ekspert-panelet, og for en god ordens skyld laver vi herunder en opsummering af de rokeringer, afgange og tilgange der har fundet sted på det seneste:

Vores kvalifikation til den spanske Primera Liga faldt ud til fordel for Martin Verwohlt, der dermed er vores nye mand på ligaen. Der var meget tæt løb blandt en skare af ret gode aspiranter, men Martin var et mulehår foran de nærmeste, og vi regner med at Martin fortsætter den gode stil på sin nu faste plads på den spanske Primera - til gavn for all brugerne!

En anden positiv udløber at kvalifikationen var at Anders Valen fik vist at han har gode evner og engagement udi analyser, og selvom det ikke blev til Primera for hans vedkommende, har vi valgt at tage ham ind i panelet alligevel, da vi mener der er mange gode guldkorn tilbage i ham.

Til alt "held" skete der i forrige uge dét at Niels Søby forlod den engelske 2. & 3. division for at indgå makkerskab med Kim Kjer på den engelske 1. division, hvilket var det hul som Anders Valen lige skulle bruge. Dermed er rokaden komplet og vi har fået hele to gode folk ud af kvalifikationen til Primera.

Snart skal vi dog også til at køre kvalifikation på andre ligaer, da denne uge desværre har gjort os to stærke eksperter fattigere.

På den belgiske række har vi gennem to år nydt godt af at have Anders Nielsen siddende, da han i kraft af sin tilknytning til ligaen har haft mange gode informationer at trække på - til gavn for os spillere. Anders har desværre været skadet gennem længere tid, og bruger stort set alt sit overskud på at blive klar til at spille fodbold igen. Derfor har han bedt om at blive frigjort fra sin ekspert-tjans, og den belgiske Jupiler League er dermed ledig, for dem der tør tage den tunge handske op fra Anders.

En anden ekspert gennem lang tid, Martin Sichelkow, der både har været omkring golf og NHL, har også bebudet sin afsked i denne uge. Vi håber at der findes en værdig aftager til golfen derude et sted, som kan løfte arven efter Martins flotte indsats gennem 2 år.

Skriv til [email protected], hvis du har lyst til at prøve kræfter med en af de aktuelt ledige ligaer/sportsgrene.