I samarbejde med Unibet* kan vi tilbyde alle brugere af BetXpert en eksklusiv bonus hos Unibet*. Nye kunder der opretter en konto hos Unibet* via et link fra BetXpert får en startbonus på 200% op til 2.000 kr., mens eksisterende kunder kan få en 100% reload-bonus op til 500 kr.

Unibet* har skræddersyet to tilbud og rettet det eksklusivt mod BetXperts brugere:

Markedets bedste bonus: 2.000 kr. til nye kunder

[BEMÆRK: Denne kampagne er afsluttet d. 8. august kl. 15:00, og dermed ikke længere tilgængelig!]

Hvis du endnu ikke har en konto hos Unibet*, kan du lige nu få en startbonus på 200%, op til 2.000 kr. Altså en fordobling af Unibet*'s regulære bonus (som er på 100%, op til 1.000 kr).

Opretter du en konto og indsætter 1.000 kr. får du altså en bonus på 2.000 kr og har dermed 3.000 kr at spille for.

For at gøre brug af denne bonus skal du benytte et Unibet-link her hos BetXpert og oprette dig gennem den side der åbner, hvor du også kan finde samtlige betingelser og vilkår for tilbuddet.

Omsætningskravene for den eksklusive bonus er de samme som for Unibet*'s regulære bonus, dvs. du skal gennemspille den modtagne bonus 5 gange til minimum odds 1,20. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 10.000 DKK for at spille den fulde bonus fri. Dette skal ske indenfor 60 dage.

Eksisterende kunder snydes ikke: 500 kr. i reload-bonus

Unibet*'s storsind overfor BetXpert's brugere begrænser sig heldigvis ikke til nye kunder. Vi har sammen med Unibet* strakt os så langt vi kan, og sørget for at eksisterende Unibet-kunder også tilgodeses.

Alle eksisterende Unibet-kunder, som har oprettet en konto før d. 1. august 2013 kan derfor hente en 100% reload-bonus på op til 500 kr. Det kræver dog en lille smule arbejde for at få fingre i denne bonus:

Den 15. august og 30. august 2013 sender vi en personlig email ud til de BetXpert-brugere der har angivet på deres BetXpert-profil at de er kunde hos Unibet*. Emailen indeholder et link til en side hvor man skal angive nogle få oplysninger omkring sin Unibet-konto.

Når man har sendt disse oplysninger til os, sender vi dem videre til Unibet*, som herefter aktiverer en reload-bonus på ens personlige Unibet-konto (indenfor 1-2 dage), og efter man har accepteret denne, får man 100% bonus (op til 500 kr.) på den næste indbetaling til sin Unibet-konto.

Sådan tilføjer du Unibet* til "Mine bookmakere"

Når du er logget ind på din BetXpert-profil skal du klikke på pengesæk-ikonet i toppen af siden (over BetXpert-logoet), og herefter vælge "Rediger bookmakere". På den side du kommer til kan du ajourføre de bookmakere du ønsker listet under "Mine bookmakere".

Husk at vi kun sender linket ud d. 15. og d. 30. august (begge dage ca. kl. 12), og at det link du modtager er personligt. Du kan altså ikke dele linket med dine venner eller bruge et link som ikke er modtaget via din personlige BetXpert-profil.

Omsætningskrav for reload-bonus

Der gælder samme betingelser for reload-bonus som for den eksklusive start-bonus, dvs. den modtagne bonus skal omsættes 5 gange til minimum odds 1,20. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 2.500 DKK for at spille den fulde bonus fri. Dette skal ligeledes ske indenfor 60 dage fra bonus er modtaget.

Vi henviser til Unibet* hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for begge bonuser.