Fire minutter. Så langt strækker tålmodigheden for internet-bettere når de skal ID-tjekkes, viser stor undersøgelse... 

NemID har ikke altid været en fix og velfungerende en af slagsen, men danskerne har efterhånden lært at leve med initiativet, som er en nødvendighed, når netbank skal administreres OG spil på nettet skal gennemføres.

Men ID-tjek er langt fra et populært initiativ hos egaming-kunderne set ud fra et globaliseret perspektiv. Det viser en stor undersøgelse fra Experian, offentliggjort i eGaming Review.

- ID-tjek er efterhånden blevet et signifikant fokuspunkt for online-spilleselskaberne – specielt i tråd med, at online- sektoren indenfor denne branche er stigende, og selskaberne i langt mindre grad end tidligere møder kunden ansigt til ansigt, udtaler Nick Mothershaw, som er direktør i afdelingen for ”identitet og fusk” hos Experian til eGaming Review  og tilføjer:

- Vores research viser, at egaming-forretning er i risiko for at miste handel og tusindvis af kunder. Det er derfor vitalt, at spilleselskaber gør verifikations -og transaktionsprocessen så hurtig som mulig uden, at det går ud over sikkerheden.

Callcredit Information Group, som er leverandør af løsninger til at verificere kunder online, er heller ikke overrasket over udviklingen.

- Det er ingen overraskelse for os, at kunderne er utilfredse over at skulle vente på, at verificerings-processen overstås. Vores erfaring er, at  ca. fire minutter er kundernes grænse, men personligt ville jeg end ikke vente så lang tid. Jeg ville miste tålmodigheden og klikke videre, siger markedsudvikler hos Callcredit Information Group, Rob Meakin, til eGaming Review