Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter seneste spillerunde i Serie A er Napoli nu kun ét point efter Juventus. Ser man på de to topholds sidste kampe i sæsonen, så har Napoli det letteste slutprogram. Ifølge Danske Spil*, så kan det godt aflæses i oddset, at det spidser til i Italien.

-         For tre spillerunder siden, så førte Juventus Serie A med seks point. Her var oddset 1,08 på Juventus til at vinde mesterskabet, mens Napoli gav pengene 7 gange igen, udtaler oddssætter hos Danske Spil*, Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

-         Nu har Napoli halet sig ind på Juventus. Kun ét point adskiller de to klubber. Nu er oddset derfor 2,00 på Napoli til at løfte pokalen, hvor Juventus giver odds 1,80.

Juventus skal i de sidste fire spillerunder møde Inter og Roma på udebane, og så kommer Bologna samt Verona på besøg. Napoli møder Fiorentina, Sampdoria, Torino og Crotone, hvor de to førstnævnte hold er udebanekampe. Til trods for det, så har Danske Spil* altså stadig Juventus som små titelfavoritter.

-         Juventus har godt nok et lidt svære slutprogram, plus de også skal møde Milan i Coppa Italia-finalen. Vi ser dem stadig som favoritter, da de har et forspring på ét point samt en bedre målscore. Derudover har de vundet mesterskabet seks år i træk. De har altså en træner og en spillertrup der ved hvad der skal til for at gå hele vejen. Det kan have stor betydning i den afgørende fase af sæsonen.   Napoli har omvendt ikke vundet Serie A siden Maradonas storhedstid i 1990, så byens fans har kæmpe forventninger til deres fodboldhelte, og det pres kan godt gå hen og få en negativ effekt.

Ønsker du at spille på hvem der vinder Serie A, så kan du gøre det her.