Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC Midtjyllands Morten "Duncan" Rasmussen scorede i går sit mål nummer 100 og kan med sine kun 29 år gå hen og blive alle tiders mest scorende spiller i Superligaen. Ifølge bookmakeren NordicBet* vil det lykkes "Duncan" at detronisere målkongen Søren Frederiksen.

Den hjemvendte bomber Morten "Duncan" Rasmussen er i storform og nettede 15 gange i sidste sæson. I går scorede han Superligamål nummer 100 og nærmer sig støt og roligt Søren Frederiksens rekord på svimlende 139 fuldtræffere i den fornemmeste række. Der er stadig et stykke op, men "Duncan" er blot 29 år og kan ifølge bookmakeren NordicBet* sagtens have 4-5 gode år i sig endnu. Hvis FC Midtjyllands superangriber ikke vælger et nyt udlandseventyr, ender han ifølge NordicBet* med at slå Frederiksens rekord.

"Morten "Duncan" spiller på et tophold med en positiv og offensiv tilgang til spillet. Siden hjemkomsten fra sit seneste udlandsophold har "Duncan" udvist en helt anden modenhed end tidligere og har indledt sæsonen med to mål i de første tre kampe. Fortsætter han formkurven, bliver han naturligvis atter interessant for udenlandske klubber, men kommer vi til at se en skadesfri Morten "Duncan" i Superligaen de næste 4-5 år, tror vi bestemt, at han vil score mere end 139 mål," vurderer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Peter Møller ligger i øvrigt nummer to på listen med 135 mål, mens Heine Fernandez som nummer tre har nettet 126 gange i landets bedste række.

Bliver Morten "Duncan" Rasmussen alle tiders mest scorende spiller i Superligaen?

Nordicbet* odds
Ja 1,80
Nej 1,90


Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil