Hvem har Danmarks bedste eksperter - BetXpert eller Tipsbladet? Vi har en god fornemmelse, men i løbet af de næste 14 dage kan vi få den bekræftet, når en repræsentant fra hvert sted tørner sammen i Expekts Tipsdyst...

BetXpert stiller med SAS Liga-ekspert Rasmus B. Olesen, Tipsbladet med Jacob Hansen.

Expekts Tipsdyst går ud på, at to kombattanter hver får 2000 kr, som de i løbet af to uger skal få til at yngle så meget som muligt. Samtidig skal de levere to ugentlige spilforslag til SAS Ligaen.

Ved siden af sin egen SAS-indsigt, får Rasmus altså god brug for fiduser fra de øvrige BetXpert-eksperter.

Om 14 dage kåres en vinder, som derefter møder en ny udfordrer. Jacob Hansen er forsvarende mester og har lagt modstandere fra Berlingske Tidende og Forza bag sig, men nu støder han altså ind i en ekspert fra BetXpert, og det har Tipsbladet ikke de bedste erfaringer med... Faktisk har vi banket dem 2 gange før!

I 2002 udfordrede BetXpert, som dengang hed Sportsindex, Tipsbladet til en duel - som skulle gå hen og blive meget, meget tæt. I løbet af 3 måneder forvandlede vores eksperter 555.000 fiktive kr til 703.704. En imponerende tilbagebetaling på 127%. Tipsbladet gjorde det også godt - men tabte i sidste ende med een sølle krone!

Året efter fulgte endnu en duel, med samme koncept. Her fik BetXpert et overskud på 20.000 kr, mens Tipsbladet gik fallit...

Og nu går det så løs igen. På denne weekends SAS Liga-front er Rasmus og Jacob enige om at holde på FCK-sejr mod AGF. Jacobs andet tip er et 2-tal i AaB-Esbjerg, mens Rasmus satser på en målrig kamp mellem Silkeborg og Randers.

Følg Tipsdysten hos Expekt*