Så er der gang i Expekts Tipsdyst igen! Efter at BetXpert har tævet først Tipsbladet og derefter Xpertodds, er det nu B.T.´s tur til – forhåbentligt - at være boksepude.

BetXpert stiller fortsat med SAS Liga-ekspert Rasmus B. Olesen, mens B.T. repræsenteres af spillejournalist Steffen Dam.

Expekts Tipsdyst går ud på, at to kombattanter hver får 2000 kr, som de i løbet af to uger skal få til at yngle så meget som muligt. Samtidig skal de levere to ugentlige spilforslag til SAS Ligaen.

Ved siden af sin egen SAS-indsigt, har Rasmus altså god brug for fiduser fra de øvrige BetXpert-eksperter.

På denne weekends SAS Liga-front har både Rasmus og Steffen tiltro til Silkeborg på hjemmebane mod AGF. Mht tip nr 2 har begge duellanter grebet fat i et nedrykningstruet hold, men hvor Steffen tror på udesejr til FC Nordsjælland mod Viborg, har Rasmus ikke fidus til Randers hjemme mod FCM, tværtimod forventer han sig en gevinst til midtjyderne, der jo kæmper for medaljer.

På søndag (og ikke på torsdag om to uger, som først skrevet) kl. 21 kåres en vinder af duellen. Rasmus er som nævnt forsvarende Tipsdyst-mester og har lagt modstandere fra Tipsbladet og Xpertodds bag sig. Før BetXpert kom ind i billedet, havde Tipsbladet slået Berlingske Tidende og Forza.

Følg Tipsdysten hos Expekt*

Vi vil også – via forum og denne klumme - forsøge at holde jer underrettede her på BetXpert.