Der står atter Champions League på menuen i midtugen. Her får du BetXperts optakt med markedets bedste odds på opgørene Dortmund – Sevilla og Juventus – FC Porto.

Det er tid til returopgør i 1/8-finalerne i Champions League. I denne optakt fra BetXpert får du et overblik over de bedste odds til kampene Dortmund – Sevilla og til Juventus – FC Porto. Der var bemærkelsesværdige resultater i det første møde i begge opgør, så der er lagt op til to spændende brag tirsdag aften.

Vi lægger ud med at se på oddsene til Dortmund – Sevilla. Tyskerne vandt det første opgør med 3-2 i Andalusien, så spanierne kan ikke hvile for meget på laurbærrene her. 

Dortmund – Sevilla: De bedste odds til Champions League-kampen

Herunder finder du markedets bedste odds til opgøret Dortmund – Sevilla. Kampen spilles tirsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3 Sport samt Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 2,25
Uafgjort 3,80
Sevilla 3,25
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,61
Under 2,5 mål 2,47
Over 3,5 mål 2,54
Under 3,5 mål 1,60
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,52
Nej 2,70
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Erling Braut Håland scorer 1,82
Marco Reus scorer 3,45
Thomas Delaney scorer 13,00
Youssef En-Nesyri scorer 2,63
Lucas Ocampos scorer 4,00
Ivan Rakitic scorer 6,50

OBS: Odds er fra mandag den 8. marts klokken 12.47.

Spil på Dortmund - Sevilla hos Onsidebetting

Det første opgør endte med hele fem mål, da Dortmund kunne rejse hjem med en 3-2-sejr. Bookmakernes odds indikerer meget kraftigt, at vi meget vel kan have endnu et målrigt opgør i vente. Odds 1,61 hos Onsidebetting er således det højeste odds, som du får på over 2,5 mål. Er du lidt mere dristig, kan du hente odds 2,54 hos Cashpoint* på over 3.5 mål. 

Dortmund vil uden tvivl leve fint med et remis her, da det vil bringe dem videre til kvartfinalerne. Alligevel skal tyskerne selvsagt være favoritter hjemme på Westfalenstadion. 

Dortmund – CL kan redde sæsonen

Borussia Dortmund har ikke just gang i deres bedste sæson i mands minde. Så sent som i fjor sluttede de på 2.-pladsen i Bundesligaen, men det bliver der næppe noget af i år. Det kan mere eller mindre slås fast allerede nu, selvom der endnu mangler hele ti runder af Tysklands bedste fodboldrække. 

De gulklædte ligger nemlig blot på 5.-pladsen med hele 13 point op til RB Leipzig, som ligger nummer to. Det altoverskyggende mål for ”Die Schwarzgelben” må derfor være den Champions League-adgangsgivende 4.-plads. Den er der p.t. fire point op til. 

Skulle top-4 glippe, kan en triumf i Champions League naturligvis blive mere end et plaster på såret. Her er konkurrencen imidlertid umådelig hård, og det er umiddelbart svært at tro, at Dortmund skulle kunne gå hele vejen i Champions League, når de ikke har kontinuiteten til at ligge bedre placeret i Bundesligaen. 

Ser man bort fra 2-4-nederlaget ude mod Bayern München i weekenden, så er der dog forbedringer at spore i Dortmund. Inden stormødet havde man således vundet fire kampe i træk, hvilket man ikke havde formået at gøre siden slut oktober/start november. 

Dortmund er også stadig med i DFP Pokal. Her skal de i semifinalen møde Holstein Kiel fra 2. Bundesliga. Vinder de den kamp, venter enten Jahn Regensburg, Werder Bremen eller RB Leipzig i finalen. 

Sevilla – formdyk skal vendes

Alt er heller ikke fryd og gammen hos Sevilla. Efter en periode med otte sejre på stribe er andalusierne nu løbet ind i skidt stime med alt for mange nederlag. Man nemlig tabt fire ud af sine seneste fem kampe. I weekenden måtte man strække våben på udebane mod Elche, som vandt med 2-1.

Heldigvis for Sevilla er de stadig at finde i top-4 i La Liga. De har imidlertid kun tre point ned til jagtende Real Sociedad, som dog har spillet en kamp mere. 

Med et 2-3-mederlag på hjemmebane i det første møde med Dortmund har Sevilla allerede det ene ben ude af Champions League. Det ville i hvert fald være stik imod alle odds,  hvis de skulle klare sig videre med dét udgangspunkt. 

Vær dog alligevel forsikret om, at spanierne ikke har kastet håndklædet i ringen endnu. Der er set langt, langt større overraskelser, end det vil være, hvis Sevilla formår at vende det her rundt . 

Trupnyt og startopstillinger til Dortmund – Sevilla

BetXpert kommer også med de seneste trupnyheder samt bud på startopstillinger til Dortmund – Sevilla. 

Dortmund må ifølge Kicker.de undvære følgende spillere: 

Manuel Akanji (centerforsvarer – fast)
Giovanni Reyna (wing/kant – primært fast)
Jadon Sancho (wing/kant – fast)
Axel Witsel (denfensiv/central midtbane – fast – været ude siden midt-januar)
Marcel Schmelzer (venstreback – reserve – ikke spillet i sæsonen)

Bud på startopstilling (4-3-2-1)
Hitz; Morey, Can, Hummels, N. Schulz; Dahoud, Bellingham, Delaney; Reus, T. Hazard; Haaland

Sevilla må blot se bort fra Aleix Vidal (højreback – primært reserve).

Bud på startopstilling (4-3-3):
Bounou; Navas, Koundé, Carlos, Acuna; Jordan, Fernando, Rakitić; Suso, En-Nesyri, Ocampos

Juventus – FC Porto: Odds på Champions League-returopgøret

BetXpert har selvfølgelig også fundet markedets bedste odds på Champions Leauge-kampen mellem Juventus og FC Porto. De kamp spilles også tirsdag aften klokken 21 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Juventus 1,47
Uafgjort 4,95
FC Porto 7,57
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2.5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,15
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,92
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo scorer 1,64
Álvaro Morata scorer 2,63
Alex Sandro scorer 14,00
Mehdi Taremi scorer 4,40
Moussa Marega scorer 4,33
Sergio Oliveira scorer 6,50

OBS: Odds er fra mandag den 8. marts klokken 13.02.

Odds på Juventus - FC Porto hos Bwin

FC Porto vandt en smule overraskende det først opgør med 2-1 hjemme i Portugal. Dermed er ”Den Gamle Dame” pisket til at vinde dette returopgør, hvis de vil videre til kvartfinalerne ved dette års Champions League. 

Bookmakernes odds indikerer da også ret kraftigt, at Ronaldo og kompagni godt kan forvente at sejre. Odds 1,47 hos Tipwin* er således markedets højeste i skrivende stund. 

Juventus – væltet af Scudetto-tronen?

Tingene har ikke kørt 100 procent på skinner for Andrea Pirlos Juventus-mandskab i denne sæson. Det har man ikke mindst kunnet se i Serie A, hvor de for en meget sjælden gangs skyld ikke ser ud til at vinde det trofæ, som de næsten har haft patent på det seneste lille årti. 

De zebrastribede har nemlig vundet Italiens bedste fodboldrække de seneste ni sæsoner, men i år kan det meget vel blive en af de to Milano-klubber, som løber med titlen. Juventus ligger nummer tre og har fire point op til Milan på 2.-pladsen og syv point op til Inter på 1.-pladsen. Der resterer dog stadig 12-13 kampe af sæsonen, så intet er afgjort endnu. 

I Champions League har der imidlertid ikke været ret megen slinger i valsen, hvis vi ser bort fra nederlaget mod netop FC Porto. Man tabte godt nok også med 0-2 hjemme mod FC Barcelona i gruppespillet, men man tog senere til Camp Nou og vandt med 3-0, hvilket sikrede gruppesejren.

Til maj står den tilmed på Coppa Italia-finale mod Atalanta. Helt skidt ser det dermed ikke ud for den stolte storklub. 

FC Porto – kæmper for sikker CL-plads i ligaen

Lidt utraditionelt ser det ikke ud til at blive hverken FC Porto eller Benfica, som løber med mesterskabet i Portugal i denne sæson. Det ser i stedet ud til at blive hovedstadsholdet Sporting Lissabon, som får titlen og hæderen. De grøn- og hvidstribede fører med ti point ned til netop FC Porto. Der resterer 14 spillerunder. 

I Portugal kommer top-2 direkte i Champions League-gruppespillet, mens nummer tre skal spille kvalifikationskampe. FC Porto har to point ned til SC Braga, som indtager 3.-pladsen. Braga har dog en kamp i baghånden. 

Ergo har de blå- og hvidklædte nok at spille for i denne sæson. En Champions League-kvartfinalebillet er selvsagt også noget, man vil give og gøre alt for at opnå. Heldigvis for Porto taber de meget, meget få kampe, hvilket er kriteriet for at ryge ud her. 

De har tabt to ud af 22 kampe i ligaen, mens de kun har tabt én kamp i Champions League. Det var i den første gruppespilskamp, hvor de led nederlag på 1-3 mod Manchester City. 

Spiller portugiserne op til deres bedste, så får Juventus mere end rigeligt at se til denne tirsdag aften. 

Trupnyt og startopstillinger til Juventus – FC Porto

BetXpert har fundet det seneste trupnyt til Juventus – FC Porto. Vi kommer også med bud på de to holds startopstillinger.

Juventus må klare sig uden følgende spillere:

Paulo Dybala (angreb – fast/reserve – været ude siden midt-januar)
Danilo (altmuligmand i forsvaret – fast) har karantæne
Rodrigo Bentancur (midtbane – fast) er ude med corona
Giorgio Chiellini (forsvar – fast) er tvivlsom
Matthijs de Ligt (forsvar – fast) er tvivlsom

Bud på startopstilling (4-4-2):
Szczęsny; Cuadrado, Bonucci, Demiral, Sandro; Chiesa, Rabiot, McKennie, Ramsey; Morata, Ronaldo

FC Porto har tvivl om følgende fire spillere:

Pepe (centerforsvarer – fast)
Chancel Mbemba (centerforsvarer – fast)
Jesús Corona (højrekant/venstrekant/højreback – fast)
Iván Marcano (centerforsvarer – skadet hele sæsonen)

Bud på startopstilling (4-4-2):
Marchesin; Manafa, Pepe, Mbemba, Zaidu; Oliveira, Uribe, Otavio, Corona; Taremi, Marega