FCK er klar til klubbens femte Champions League-gruppespil, og det indledes mod Borussia Dortmund på udebane. BetXpert bringer her forskellige odds på Dortmund - FCK.

FCK er havnet i en meget, meget svær Champions League-gruppe med Dortmund, Manchester City og Sevilla. Førstnævnte er første modstander for FCK i gruppespillet. 


Dortmund og FCK har tidligere mødt hinanden i en europæisk turnering. Det skete tilbage i november og december 2001, hvor de tørnede sammen i UEFA Cuppens tredje runde. Begge opgør vandt Dortmund med 1-0. Ved første opgør i Parken blev Heiko Herrlich matchvinder i det 90. minut, og i Dortmund et par uger senere blev norske Jan-Derek Sørensen kampens eneste målscorer. Det var et godt Dortmund-hold, FCK var oppe mod dengang. BVB gik hele vejen til UEFA Cup-finalen, og de vandt også det tyske mesterskab i 01/02-sæsonen. 

Odds på Dortmund - FCK

Herunder finder du de bedste odds på Dortmund - FCK. Der er kampstart tirsdag klokken 18.45, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. Der er optakt fra klokken 17.30.

Odds: Dortmund - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 5,95
FCK 9,10
Dortmund - FCK odds: Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 3,05
Odds på Dortmund - FCK: Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,70
Nej 2,30
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Karim Adeyemi scorer 2,25
Marco Reus scorer 2,60
Thorgan Hazard scorer 2,75
Andreas Cornelius scorer 4,75
Mohamed Daramy scorer 6,00
Hákon Haraldsson scorer 6,00

Odds på Dortmund - FCK er senest opdateret mandag den 5. september klokken 11.50.

Spil på Dortmund - FCK hos Betfair Sportsbook

Som det kan ses herover, så har bookmakerne Borussia Dortmund som pæne favoritter i tirsdagens Champions League-kamp mod FCK. Dortmund-sejr giver odds 1,36, mens FCK-sejr giver odds 9,10 hos Marathonbet. Uafgjort giver odds 5,95 hos selvsamme.

FCK får over 2,5 hjørnespark: Odds 1,74 hos ComeOn*

BetXperts fodboldekspert Weberen tror på, at FCK får over 2,5 hjørnespark i kampen. Det tror han blandt andet, fordi Dortmund har tilladt over tre hjørnespark i deres hidtidige fem Bundesligakampe i indeværende sæson. Du kan læse Weberens spilforslag til Dortmund - FCK i fuld længde her.

Find alle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her, skulle det have din interesse.

FCK har fået en meget svingende sæsonstart i Superligaen, hvor man har tabt lige så mange gange, som man har vundet. Fredag sikrede FCK sig en snæver 1-0-sejr mod Silkeborg i Parken, og her fik Andreas Cornelius sin første kamp siden hjemkomsten. Det var dog ikke Cornelius, men Claesson der scorede FCK's sejrsmål. Svenskeren headede bolden i nettet efter 41 minutters spil efter et glimrende indlæg fra Victor Kristiansen. 

Med sejren er FCK nu i top-6 og står noteret for 12 point efter otte kampe. Der er seks point op til Randers, der topper tabellen.

Dortmund var også i aktion i fredags, og de sejrede ligeledes med 1-0. Det gjorde de hjemme mod Hoffenheim på et sejrsmål scorede af Marco Reus. Med den sejr kom Dortmund kortvarigt op på førstepladsen i Bundesligaen, men da Freiburg lørdag vandt over Leverkusen, gik de forbi Dortmund grundet en bedre målscore. 

Bud på startopstillinger

Dortmund: Kobel - Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro - Bellingham, Özcan - Adeyemi, Reus, Brandt - Modeste

FCK: Ryan - Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen - Claesson, Falk, Zeca, Lerager, Daramy - Cornelius

Vores tipredaktør Frank Pilantra har et spilforslag på, hvordan FCK kommer til at klare sig i Champions League-gruppespillet. Her tror han, at Thorups tropper taber alle tre udekampe.

FCK taber alle tre udekampe i Gruppe G: Odds 2,15 hos Danske Spil*

Om dette spilforslag skriver Frank Pilantra blandt andet: Det bliver voldsomt spændende, men også tre meget svære udekampe, hvor FCK-defensiven sandsynligvis vil komme under et massivt pres. 

Du kan læse CL-spilforslaget i fuld længde her.