I aften går det løs i Warsawa, når Dnipro og Seville spiller om Europa League pokalen anno 2015. Sevilla er forsvarende mestre, men Dnipro har overrasket mange undervejs til finalen, og vil uden tvivl yde god modstand. Traditionen tro er bookmakerne ude med forskellige tilbud på finalen, og vi har her lavet en oversigt over disse. 

Sevilla er favoritter, når de i aften møder Dnipro fra Ukraine. Spanierne er forsvarende mestre og kan genvinde titlen for 2. gang på bare 10 år - en bedrift ingen andre har opnået, og faktisk er det kun Real Madrid der ellers har formået at genvinde en Europa League (UEFA Cup) titel.

Læs gennemgang af de to hold nederst i artiklen. Først skal vi nemlig se på bookmakernes tilbud på kampen.

Risikofrit spil, feebet og forhøjede odds

I forbindelse med denne finale er flere af de danske bookmakere ude med tilbud til danske kunder:

Betsafe: Få et risikofrit spil på 200 kr.

Betsafe er ude med et tilbud, hvor du uden indbetaling kan få et risikofrit spil på 200 kr. på kampen.

Sådan gør du: 

 1. Tilmeld dig kampagnen her ved at indtaste den email, som er registreret med din Betsafe-konto.
 2. Placer et single spil på kampens vinder (1X2) på præcis 200 kr inden kampstart på kampen.
 3. Taber du dit spil, refunderer vi dit tab i form af en bonus.
 4. Bemærk at bonussen skal gennemspilles 6 gange til minimum odds 1,5
 5. Regler og vilkår er gældende.

Betfair Sportsbook*: Gæt dig til et freebet

Betfair Sportsbook* er ude med en lidt alternativ konkurrence, hvor du kan scorer et freebet, hvis du har et tabende væddemål på udvalgte markeder samtidig med, at du gætter rigtigt på 1 af 5 udfald på kampen.

Sådan gør du:

 1. Gå ind på Betfair* her
 2. Placer et væddemål på et af markederne ciffertips, ciffertip - når som helst, første-, sidste- og når som helst målscorer.
 3. Gæt en hændelse blandt Betfairs 5 udvalgte.
 4. Taber du på ovenstående væddemål samtidig med, at din hændelse sker indenfor ordinær spilletid, så refunderes din indsats op til 250 kr som et freebet.
 5. Bemærk at dit freebet skal benyttes senest 7 dage efter det er modtaget.
 6. Regler og vilkår er gældende.

Scandic: Forhøjet odds på første målscorer

Scandic er ude med et tilbud, hvor du kan få 50% oveni din gevinst på første målscorer, hvis du rammer denne. Der er ingen omsætningskrav gældende.

Sådan gør du: 

 1. Gå ind på Scandic her
 2. Foretag et eller flere væddemål inden kampstart på minimum 50 kr. på første målscorer i kampen.
 3. Rammer du rigtigt på et af ovenstående væddemål, forhøjer Scandic din gevinst med 50% - i tilfælde af flere rigtige er det først indgåede væddemål, der bliver forhøjet.
 4. Du kan maksimalt få 500 kr. udbetalt som bonus og der er ingen gennemspilskrav.
 5. Regler og vilkår er gældende.

Sevillas vej til finalen

Sevilla er udover mod Zenit cruiset gennem turneringen uden de store problemer, og undervejs er Rijeka, Standard Liege, Gladbach, Villarreal, Zenit og Fiorentina er røget på bekostning af Sevilla.

I weekenden lykkedes det ikke Sevilla at overhale Valencia i kampen om 4. pladsen og en plads i Champions League næste sæson, så derfor er det ekstra vigtigt for Sevilla at hive pokalen hjem, da det i så fald vil give dem en plads i næste sæsons Champions League.

Dnipros vej til finalen 

Dnipro har haft en vej til finalen med betydeligt flere bump end Sevilla, og hvis nogle kan huske tilbage på sensommeren, så var Dnipro faktisk med i Champions League indtil de blev slået ud af danske FC København.

Herfra måtte de så ud i en kvalifikation mod Hajduk Split inden de i gruppespillet med nød og næppe gik videre med kun 2 sejre i en gruppe, der talte Inter, St. Etienne og Qarabag. Herfra slog de først Olympiakos ud, inden de måtte ud i forlænget spilletid mod Ajax.

Herefter slog de i tætte kampe Club Brügge og Napoli på deres vej til Warsawa.

Dnipro ligger i øjeblikket på en 3. plads i ligaen med blot én kamp tilbage, så en billet til Champions League den vej igennem virker usandsynlig for Dnipro, hvorfor denne kamp er uhyre vigtig for klubben - også rent økonomisk.