Flere bookmakere har lagt sig i selen i forbindelse med aftenens landskamp i Parken mellem Danmark og Norge, og flere steder udbydes markant flere spil end under mere "normale" forhold.

Ofte er denne type "specialspil" rent lotteri (fx. "Hvilket hold får kampens første indkast"), men i visse tilfælde kan der være god ræson i at skele til specialspillene hvis man har en god formodning om kampens forløb, kampene i kampen, osv.

Vi har været omkring et udvalg af bookmakere for at checke hvilke spil de har "opfundet" til Danmark-Norge.

Ingen over eller ved siden af Betsafe!

Betsafe er uden sammenligning den bookmaker på markedet der har gjort det største benarbejde mht. at "opfinde" specialspil med fokus på aftenens kamp. Hele 170 forskellige spil tilbyder Betsafe til kampen, og blandt disse findes flere ganske interessante spilmuligheder. Hvad fx. med odds 2,30 på at Norges formstærke angriber Moa Abdellaoue får over 1,5 skud indenfor målrammen (odds 1,55 for under)?

Af yderligere specialspil hos Betsafe kan nævnes:

Dennis Rommedahl laver en assist

Ja - odds 3,30

Nej - odds 1,27

Scorer på frispark

Christian Eriksen - odds 10,00

Jakob Poulsen - odds 14,00

Michael Krohn-Dehli - odds 14,00

Daniel Agger - odds 15,00

Morten Gamst - odds 15,00

John Arne Riise - odds 20,00

Der scores på hovedstød i kampen?

Ja - odds 5,00

Henning Hauger begår frispark mod Christian Eriksen og får kort?

Ja - odds 8,00

Besøg Betsafe og se alle 170 spil til Danmark-Norge.

Forfølgerne

Med 122 spil kiler NordicBet* sig ind på 2. pladsen over bookmakere med flest spil på aftenens kamp, og her kan man bl.a. spille på om FCKs norske midtbaneslider Christian Grindheim får et kort eller ej i kampen. Får han et kort, belønnes man med odds 2,95 mens der er odds 1,35 hvis Grindheim undgår at komme i dommerens bog.

Bet365* mønstrer 77 spil, og tager en nyligt indført spiltype i brug til kampen, nemlig det såkaldte "Timecast". Her spiller man på en kombination af at en given spiller scorer kampens første mål indenfor et givet minut-interval. Udvalgte odds på Bet365*'s Timecast spil til aftenens kamp er:

Nicklas Bendtner scorer først & minuttal er 21-45: odds 15

Christian Eriksen scorer først & minuttal er 46 eller over: odds 31

Hos Bet24 lokkes yderligere med en konkurrence hvor man kan vinde 2 billetter til den sidste (og måske) altafgørende gruppekamp mellem Danmark og Portugal d. 11. oktober. Vinderen af billetterne bliver den kunde der rammer dagens højeste single-odds på et spil på Danmark-Norge kampen (indsats: min 20 kr.), og der kan vælges mellem alle Bet24's spil på kampen, som i skrivende stund tæller 95. Læs mere om denne konkurrence her: http://www.betxpert.com/artikel/spil-paa-dk-norge-og-vind-billetter-til-danmark-portugal 

Endvidere henviser vi til Sportingbet's specielle kampagne til kampen (100 kr. i bonus pr. dansk mål), som er beskrevet yderligere på http://www.betxpert.com/artikel/faa-100-kr-per-dansk-maal-mod-norge