Sponsoreret indhold fra NordicBet

Tre Superliga-profiler er ifølge NordicBet på randen af et klubskifte i januars transfervindue. Det drejer sig om FCM's Erik Sviatchenko, OB's Rasmus Falk og AaB's Nicolaj Thomsen.

Traditionelt er transfervinduet i januar knapt så hektisk som sommerens ditto. Alligevel trænger adskillige Superliga-profiler sig på for et klubskifte. Hos NordicBet har man sat odds på sandsynligheden for, at en række spillere skifter klub, og særligt ét navn skiller sig ud.

Forlader FC Midtjyllands Erik Sviatchenko klubben i løbet af det aktuelle transfervindue, er der nemlig kun odds 1,40 at hente. Dermed er landsholdsspilleren den største favorit til at finde nye græsgange. Også OB's Rasmus Falk til odds 1,70 og AaB's Nicolaj Thomsen til odds 1,85 ligner spillere, der er tabt for deres klubber. Til gengæld forventer bookmakeren, at FC Københavns Daniel Amartey bliver i sin klub.

"Erik Sviatchenko er mere eller mindre blevet lovet et vinterskifte af klubben. Og det er svært at se ham udvikle sig yderligere på heden. Vi vil blive meget overraskede, hvis han stadig er i klubben, når forårssæsonen starter. Det samme gør sig gældende for Falk og Thomsen. De har indfriet deres potentiale i Danmark, og deres respektive klubber venter formentlig blot på det rigtige tilbud", lyder vurderingen fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvilke spillere skifter klub i vinterens transfervindue (gælder også lejeaftaler)? 
Erik Sviatchenko 1.40
Rasmus Falk 1.70
Nicolaj Thomsen 1.85
Pione Sisto 2.10
Nicklas Helenius 2.10
Daniel Amartey 2.15
Martin Pusic 2.20
Lukas Spalvis 3.20
Thomas Delaney 4.50
Nicolai Jørgensen 5.25

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil