Det meste af sportsverden ligger i disse dage stille. Der er dog stadig enkelte sportsbegivenheder, der stadig er aktive. BetXpert giver dig her et lille overblik.

Alverdens fodboldligaer, NBA, ishockey, håndbold, tennis, golf og mange flere sportsgrene ligger alle mere eller mindre helt stille. 

Det er dog stadig muligt at spille på enkelte sportsgrene, hvis man vil have lidt ekstra spænding, mens man sidder hjemme i karantænehytten. BetXpert forsøger her at give dig et lille overblik over de sportsbegivenheder, der stadig finder sted.

Hovedparten af nedenstående ligaer og kampe foregår i dag, men hav for øje, at de også - i hvert fald indtil videre - kører på i den kommende tid. 

Volleyball

I volleyball er det blandt andet muligt at spille på Saint Petersburg Leagues. Her er der i dag seks kampe. Blandt andet opgøret mellem V-Team mod Prima. Den kamp er den første, der begynder, hvilket den gør klokken 17.00. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
V-Team 1,85
Prima 2,05

Det kan desuden nævnes, at bet365* eksempelvis har odds 1,83 på begge mandskaber. Dermed stikker bwin* noget ud med odds 2,05 på udeholdet. 

Basketball

Det er primært Rusland, der igen byder sig til med kampe fra MLBL-ligaen. Her er der i dag fem kampe på tapetet. Der er blandt andet opgøret mellem Areon Volgograd og Alliance-Basket Volgograd klokken 17.30.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Areon Volgograd 1,67
Alliance-Basket Volgograd 2,55

Bordtennis

Der er også bordtennis på programmet, og igen skal vi mod øst for at finde kampene. Det er ikke mindst Rusland, Hviderusland og Ukraine, der gør sig gældende, og alle lande har massevis af kampe i dag. Ukraine har for eksempel opgøret mellem Ruslan Ivanov og Anton Riabukhin klokken 15.00.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Ruslan Ivanov 2,10
Anton Riabukhin 1,80

E-sport - CS:GO ESL Pro League

De kører også for fuld damp i visse e-sportsgrene. Her er CS:GO og den store turnering ESL Pro League ingen undtagelse. Her mangler blandt andre Team Liquid og FaZe at spille gruppekampe, som spilles henover de næste mange dage. 

Hvem vinder kampen (map handicap)? Højeste odds Bookmaker
Team Liquid -1,5 1,90
MiBR +1,5 1,95

NB: Kampen spilles i morgen, torsdag den 26. marts, klokken 22.00. 

Foruden disse ovennævnte sportsgrene skulle det blandt andet også være muligt at spille på blandt andet trav, greyhounds, skak med flere. 

Vi opfordrer jer brugere til at komme med input til interessante sportsgrene/kampe, der fortsat kører på fuld blus.