Tredje gang blev lykkens gang for "Racermus" i OddsXpert-konkurrencens uge 49. Både fredag og lørdag forsøgte han sig uden held med et højoddset kryds, men søndag lykkedes det endelig. 1-1 mellem Manchester United og Everton gav odds 4,5 og sendte "Racermus" op på førstepladsen med i alt 9,9 point.

Det vil sige, umiddelbart nåede han kun op på andenpladsen, foran lå nemlig en deltager med 10 point. Men for første gang i OddsXpert-konkurrencens snart et-årige historie var BetXpert nødt til at diskvalificere en vinder. Vedkommende havde oprettet to profiler og havde således på ulovlig vis fordoblet sine vinderchancer (konkurrencens regler tillader kun een profil per deltager: (http://www.betxpert.com/oddsxpert/regler.asp ).

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "Racermus" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i december

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Også i månedskonkurrencen ligger "Racermus" på førstepladsen, med 10,98 point. Nr 2 er "Johndorf" med 9,49 - et mulehår foran "Migti" med 9,42. Måneden er dog langt fra slut, og alt kan endnu ske!

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod... Og om at følge reglerne.