Søndag er lig med sport. Sådan plejer det at være, og denne uges søndag er ingen undtagelse. Vi har udvalgt nogle af de mest interessante begivenheder...

Fra Wozniacki til Sagan og videre til Kansas City. Denne sportssøndag bringer os vidt omkring, og vi tager her et hurtigt kig på de mest interessante begivenheder denne søndag.

I skrivende stund er der ikke vildt mange analyser ude på BetXpert.com, men måske kan der skabes lidt debat om nedenstående kampe. Byd gerne ind med input.

Kl. 05:00: Caroline Wozniacki spiller WTA-finale (TV3 Sport 2)

Klokken 5:00 spiller Caroline Wozniacki finale mod Naomi Osaka i en kamp, hvor danskeren er ganske pæn favorit. Kampen kan ses på TV3 Sport 2, og kan altså for alvor markere at danskeren er tilbage i verdenseliten.

Kl. 12:00: Viborg skal stoppe Lyngby (TV3 Sport 2)

Lyngby er flyvende i øjeblikket, men måske kan Viborg stoppe dem på hjemmebane? Det bliver sandsynligvis en spændende kamp med masser af flot fight og høj energi mellem to ret interessante hold.

Læs infoanalyse

Kl. 14:00: Kan Randers udnytte trætte SønderjyskE? (Eurosport DK)

SønderjyskE så småtrætte ud mod OB, og de spiller typisk tætte kampe mod Randers, der til dette opgør har fået flere profiler tilbage på holdkortet. Det fysiske spil fra Randers kan blive for meget for SønderjyskE, der udviser problemer når de matches på fysikken.

Læs ekspertanalyse - Læs brugeranalyse

Kl. 15:00: Peter Sagan indstiller sigtekornet efter etapeløbssejr (Eurosport)

Etapeløbet Eneco Tour er nået til sidste etape. I øjeblikket føres løbet af Rohan Dennis, men sidste etape byder på flere modbydelige stigninger og brosten, og med Peter Sagan ganske tæt på førertrøjen, er intet afgjort endnu. Europa- og verdensmesteren går helhjertet efter triumfen.

Kl. 16:00: Brøndby skal vende skuden mod OB (Canal 9)

Brøndby kommer fra to nederlag i streg mod Lyngby og Viborg, og jagter således oprejsning mod OB, der generelt ikke er særligt godt kørende. Zornigers hold burde have pæne muligheder her i dette opgør.

Se kampens matchcenter

Kl. 18:00: FC Midtjylland skal pille glansen af Bo Henriksen og co. (TV3 Sport 1)
FC Midtjylland er favoritterne i opgøret mod AC Horsens og Bo Henriksen, der dog har bevist, at de absolut ikke lægger sig ned uden kamp.

Se kampens matchcenter

Kl. 19:00: Aaron Rodgers skal have gang i offensiven (3+)

Det har ikke været helt imponerende for Green Bay Packers og Aaron Rodgers indtil videre. Den tidligere MVP skal snart have gang i armen, hvis Green Bay Packers vil gøre sig alt for store forhåbninger om at gå hele vejen.

Kl. 20:00: FC Nordsjælland versus Esbjerg fB (TV3 Sport 1)

Dagens sidste Superliga-kamp står mellem FC Nordsjælland og Esbjerg fB. Kan de unge drenge fra Nordsjælland holde stand mod Esbjerg? Opgøret står mellem to af de ringeste i Superligaen indtil videre, hvilket blandt andet skyldes holdenes ringe defensiver.

Se kampens matchcenter

22:15: Kansas City Chiefs smalle favoritter mod New York Jets (3+)

Det er aldrig sjovt at spille på Arrowhead, og måske derfor er Kansas City Chiefs favoritter i opgøret mod New York Jets, der ellers sprudlede i seneste kamp - blandt andet med tre touchdowns til Matt Forte.

Se kampens matchcenter