Sponsoreret indhold fra Betsafe

Danskere, der frygter, at Dansk Folkeparti lykkes med at forhindre skattelettelser, kan nu tjene penge på anden vis. Betsafe tilbyder nemlig odds 2,70 på, at regeringen skrotter tanken om at lette top- eller bundskat inden næste valg.

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl smed i går en bombe ind i den politiske debat med udmeldingen om, at DF ikke vil støtte skattelettelser inden næste folketingsvalg. Dermed er banen kridtet op i forhold til Liberal Alliance, der tidligere på året fremsatte ultimative krav om netop skattelettelser.

Hos Betsafe giver man nu danskerne muligheden for at spille på, hvem der får ret. Og stoler du på, at Kristian Thulesen Dahl holder sit løfte, er der høje odds 2,70 at hente. Gennemtrumfer regeringen i stedet sine skattelettelser får du blot pengene 1,40 gange igen.

"For en bookmaker er det jo altid en rar situation, når udfaldet af en politisk debat kan koges ned til en klar afgørelse. Og med Kristian Thulesen Dahls udmelding er der lagt i kakkelovnen til, at der efter finanslovsforhandlingerne vil være klare vindere og tabere", siger Betsafes pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Med dette initiativ vil vi gerne give vores kunder muligheden for at tage politikerne på deres ord. Som oddsene indikerer, er vores vurdering, at der er mere bjæf end bid i DF-formandens trusler."

Indføres der lettelser i top- eller bundskatten inden næste folketingsvalg?

JA                  1,40

NEJ               2,70

Find spillet på www.betsafe.dk under Politik og Finans - Dansk Politik

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef Betsafe

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af: 

Betsafe, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66 E-mail: [email protected]

Internet: http://betsafe.dk