Personen bag den lettere hoverende profil "easy2win" levede godt og vel op til sit profil-navn i den forgangne uges udgave af OddsXpert konkurrencen.

Med en score på 8,77 snuppede easy2win sejren i uge 18 , foran 474 ivrige konkurrenter, og scorer sig dermed en præmie på 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto.

Sejren kom i hus i et tæt udskilningsløb med nr. 2 og 3; Olsson09 og Hundehandleren. 5 rigtige ud af 7 tip var nok til at nappe sejren for easy2win, der på sidstedagen overhalede sine to konkurrenter med et rigtigt tip det uafgjorte resultat i Odense mellem OB og Brøndby.

BetXpert ønsker tillykke til easy2win, og sender en mail direkte til vinderen med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Men easy2win lader sig måske ikke nøje med uge-præmien på 500 DKK, der hver søndag uddeles til ugens bedste OddsXpert.

I konkurrencen for maj måned, ligger easy2win lige nu på en forholdsvis sikker 1. plads, med over 1,50 point ned til BetXpert´s egen Tippeliga-ekspert, Kenneth Nielsen. Men måneden er som bekendt næsten kun lige begyndt, og med mere end 20 dage tilbage, er slet intet afgjort endnu.

Deltag i OddsXpert konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert hvor der i dag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK, udover de månedlige præmier på på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.