Det var lige ved og næsten for "tom", som med 7 ud af 7 rigtige i den forgangne uge kom snublende tæt på sejren. Men at ramme rub og stub er ikke altid nok, især ikke når "Pommer" snuser de høje odds ud på daglig basis. Samlet set for ugen ender "Pommer" på 11,55, svarende til et gennemsnitligt odds på 2,65 pr. dag. Og det var da også et højt odds der sikrede sejren på en søndag, hvor FC Midtjylland (næsten) lukkede for Brøndbys gulddrømme ude på heden. Og da "tom" havde sat sin lid til OB, som var noget dårligere betalt, så smuttede "Pommer" forbi på sidstedagen.

For sejren får "Pommer" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen
Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

April måned er på vej ind på opløbsstrækningen, med lige præcist en uge tilbage. Men syv dage kan gøre en stor forskel i det lange løb. For bare en uge siden var "steppp" og "Stenbjerg1" i front, men disse har måttet lade sig falde tilbage i feltet. I øjeblikket er det "easy2win" der ligger i front med 22,65 point, skarpt forfulgt af ugevinderen "Pommer" med 21,70 point. Men konkurrencen er tæt, og det kræver snilde og indsigt at løbe med sejren. Det hele kan vende på én dag, så det er med at holde koncentrationen!

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...