I gamle dage, før dansk tv tabte sin uskyld, kunne man på DR nyde en fremragende tysk krimiserie ved navn "Der Alte"... Vi husker og savner den, og det er derfor med en vis nostalgisk glæde, at BetXpert kan sige tillykke til vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 20: "DerAlte"!

I en uge med få overraskelser og lave pointscorer, var Den Gamles 8,2 point nok til at sætte sig på førstepladsen - endda med ret solid afstand ned til nr 2, der fik 7,4. "DerAlte" rundede i øvrigt ugen effektivt af med søndagens pointdeling mellem Barcelona og Villarreal, til odds 3,6.

"DerAlte" vinder dermed ugepræmien på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker endnu en gang tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis du også vil have muligheden for at vinde, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der i dag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i maj

I månedskonkurrencen for maj ligger "DerAlte" på en 15.plads med 7,82 point. I spidsen ligger stadig suveræne "easy2win" der med 22,67 har næsten 10 point ned til nr 2 (og sådan cirka 40 point ned til nr 582 og sidst!)...

Der er kun 8 dage tilbage af maj, men i månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie. Og selv om "easy2win" bliver svær at vippe af pinden, kan alt ske, især i kampen om de næste pladser.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...