Sponsoreret indhold fra Betsafe

I 2012 slog Calvin Johnson fra Detroit Lions næsten alle tænkelig rekorder for grebne bolde i NFL. Nu er en af Johnsons rekorder imidlertid truet. Demaryius Thomas mangler blot to kampe for at overtage rekorden for flest kampe i træk med over 100 receiving yards.

De fleste er enige i, at NFL har udviklet sig til en kasteliga. Men når Demaryius Thomas udfordrer én af Calvin Johnsons rekorder fra 2012, så ved man, at Denver-stjernen har gang i noget bemærkelsesværdigt. Thomas har været noget nær ustoppelig i denne sæson og har grebet for over 100 yards i de sidste syv kampe. Dermed mangler Broncos-receiveren blot at gribe for 100 yards i to kampe mere for at kunne overtage Johnsons rekord på otte kampe i træk med mindst 100 receiving yards.

I løbet af de syv kampe har Thomas flere gange flirtet med minimumsgrænsen på 100-yards. Det er blevet til kampe med 105 yards, 108 yards og seneste weekend blev det til 103 yards mod St. Louis Rams.


Hos Betsafe er man da heller ikke klar til at give Demaryius Thomas rekorden endnu. Bookmakeren betaler pengene 3,20 gange igen, hvis Thomas slår Johnsons milepæl.

"Thomas øjner rekorden, men han kommer ikke sovende til det i de næste par kampe. Broncos møder et par af ligaens bedste forsvar, og holdet er ramt af flere skader på angrebet. Det giver modstanderne friheden til at bruge flere kræfter på at stoppe netop Demaryius Thomas. Vi tror derfor, han får svært ved at holde tempoet. Men intet er umuligt i NFL," siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Broncos næste kampe byder på et besøg af Miami Dolphins på søndag, og derefter skal holdet en tur til Kansas City Chiefs berygtede hjemmebane Arrowhead.

Slår Demaryius Thomas Calvin Johnsons rekord ved at gribe for 100 yards
eller mere i 9 kampe i træk?

Ja: odds 3.20

Nej: odds 1.20

Find spillet på Betsafe under Odds - Amerikansk fodbold - NFL Player Specials