Igen i denne uge fik en håndboldkamp afgørende betydning for forløbet og resultatet af ugekonkurrencen i OddsXpert. I sidste uge tog "flipper24" sejren hjem ved at gætte det uafgjorte resultat mellem Skjern og Kolding. I denne uge er scenariet det samme, men vinderen en ganske anden. "181289" var blandt de dygtige tippere der ramte krydset i DM-finalen i herrehåndbold mellem GOG og Kolding. De øvrige indblandede i topstriden måtte dog strække våben på sidstedagen, hvor "181289" ramte Randers FC til 1,50, som lige nøjagtigt var nok til at tage sejren da de øvrige konkurrenter faldt i stor stil med Rosenborg sejr i Oslo. "181289" endte med 15,73 point foran "dameøl" med 15,40 point.

For sejren får "181289" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Måneden på vej ind på opløbsstrækningen
Der resterer 10 spilledage i maj måneds OddsXpert konkurrence, og der er rift om pladserne i toppen. Helt i front er "Calle44" med 23,46 point, foran "Jengz2002" og "flipper24", som alle har ramt begge håndboldkrydser i denne runde. Der er dog flere bejlere til månedstitlen, da der i toppen er syv deltagere inden for et spænd af 5 point. Men skulle der dukke endnu et håndboldkryds op er der fortsat mange der kan blande sig i kampen om toppræmien!

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.