Kun 13% af dem der har spillet på Esbjerg-Elfsborg hos Tipico.dk, har satset på 2tallet i aftenens EL-kamp. Men disse 13% har åbenbart satset lige så meget tilsammen som de 73% der har spillet på ettallet...

Tipico.dk har meldt ud at af dem der har spillet på resultatet af Esbjerg-Elfsborg, har 73% spillet på ettal, 14% har snuppet krydset og blot 13% har taget 2tallet.

Vi tager den lige igen: 73% er på hjemmesejr, 13% på svensk gevinst. Ikke desto mindre er Tipicos odds på Esbjerg-sejr steget. Det startede i 1,8, var tidligere i dag 1,9 og er nu oppe på 2,0.

Der eksisterer næppe en helt nøjagtig sammenhæng mellem indsats og oddsændring - andre faktorer spiller sandsynligvis også ind - men hvor mange penge der satses, spiller helt klart ind i eet eller andet omfang når bookmakere regulerer deres odds på et givent væddemål.

Dette bekræftes af Tipico der dog ikke ønsker at gå i detaljer mht indsatssummer og oddssystemer.

Med andre ord må konklusionen være at de 73%, de godt og vel 7 ud af 10 Tipico-kunder, der har spillet på kampen, har været temmelig nærige i deres indsatser. Mens de 13% der hælder mod svensk sejr, har satset tungt.

Spørgsmålet er så bare - hvilke penge er de klogeste? Hos Tipico har Jacob Nielsen et bud på hvorfor relativt mange penge er sat på Elfsborg:

"Mon ikke det skyldes deres mindre gode form som direkte kan sammenlignes med vigtigheden af Lekven der jo også er ude idag."

Hvad siger I derude - hvordan ender Esbjerg-Elfsborg?

Se vores analyse af opgøret.

Hjemmehold Uafgjort Udehold
2,00 3,50 3,80
Tipico
Tipico Tipico