Der er kridtet op til nogle intense pokalbrag, når vi skal have uddelt billetterne til pokal-semifinalerne. Vi har set på oddsene for midtugekampene.

Vi har allerede fundet én af de fire semifinalister, da FC Nordsjælland besejrede 1.divisionskongerne Hobro med 3-1. Vi starter ud med Lyngby, der tager imod pokalfavoritterne FC København.

Kan Ståle Solbakken virkelig både satse på at indhente FC Midtjylland i Superligaen, jagte 3.pladsen i Champions League-gruppespillet og samtidig have overskud til pokalturneringen?

Lyngby kommer fra to 1.div nederlag i træk og har mistet kontakt med oprykningspladserne. De jagter selvfølgelig pokal-sensationen, der vil skabe stor glæde hos Lyngby-fansene på lægterne.

Lyngby Uafgjort FC København
Odds 6,30 Odds 4,50 Odds 1,57
NordicBet
Ladbrokes

AGF og AaB kaster sig torsdag ud i´Slaget om Jylland´ nu i pokal-udgave.

Nordjyderne kommer med masser af selvtillid og en sprudlende Kasper Kusk, der løfter holdet og er en evig trussel. AGF er derimod havnet i en lidt svær periode med blot et enkelt point i de seneste tre Superliga-kampe. 1-4 nederlaget til OB var ikke den bedste optakt for Peter Sørensens tropper.

Det ligner en ret jævnbyrdig kamp på NRGi Park.

AGF Uafgjort AaB
Odds 2,65 Odds 3,40 Odds 2,70
Bet365
Bet365

Det er 1.divisions topmøde i denne pokal-kvartfinale mellem Horsens og Vejle.

Horsens virker til at være på vej tilbage til Superligaen og har nu hentet 3 sejre i træk og er også favoritter hjemme på CASA Arena mod Vejle.

Vejle tog dog en 3-2 sejr sidst de besøgte Horsens, så måske vi får en pokal-overraskelse fra Vejle, der i sidste pokal-runde eliminerede FC Vestsjælland.

Horsens Uafgjort Vejle
Odds 1,95 Odds 3,75 Odds 4,00
Betsafe Bet365 Bet365

Hvad er jeres pokal-fiduser?