Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Blandt Oddset-spillerne hos Danske Spil* er Alberto Contador favorit til at vinde årets Tour de France.

Lørdag skydes årets helt store cykelbegivenhed i gang, når verdens bedste cykelryttere ruller ud på de første kilometer af årets udgave af Tour de France.

Inden løbet skiller fire ryttere sig ud i kampen om den samlede sejr; Chris Froome, Nairo Quintana, Alberto Contador og sidste års triumfator, Vincenzo Nibali. Spørger man Oddset-spillerne, så er de heller ikke i tvivl om, at det bliver én af de fire, der tager sejren.

- 85 procent af alle indskud på en Tour de France-vinder er faldet på én af de fire favoritter, oplyser Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Én sejrskandidat har dog en anelse større tiltro blandt spillerne end de øvrige.

- Alberto Contador er lige nu den mest spillede vinder. 28 procent af Oddset-spillerne har satset deres penge på, at Contador følger Giro-sejren op med en ny sejr i Tour de France. Men Oddset-spillerne har også stor tro på Chris Froome. 25 procent af alle vores indskud på en vinder, er kommet på briten, fortæller Peter Emmike.

Til sammenligning er det 18 procent af Oddset-spillerne, der tror mest på en Tour-sejr til Nairo Quintana, mens 14 procent har spillet på en gentagelse af 2014-triumfen til Vincenzo Nibali.

Danske Spils vinderodds på Tour de France 2015:
Chris Froome - odds 2,75
Nairo Quintana - odds 3,30
Alberto Contador - odds 4,00
Vincenzo Nibali - odds 6,00
Thibaut Pniot - odds 25,00
Joaquim Rodriquez - odds 30,00
Tejay van Garderen - odds 35,00
Rafal Majka - odds 60,00
Richie Porte - odds 60,00
Romain Bardet - odds 60,00
Alejandro Valverde - odds 60,00
Jakob Fuglsang - odds 80,00
Andrew Talansky - odds 100

Se alle Danske Spils odds på årets Tour de France her.