Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kevin Magnussen skal i weekenden forsøge at gentage sin imponerende 2. plads fra sidste års australske Formel 1 Grand Prix i Melbourne.

Danske Spil* vurderer, at mini-Mags. chancer er tæt på fifty-fity for at komme i Top 10. Spørger man derimod Oddset-spillerne er billedet radikalt anderledes. Pessimismen hersker i den grad overfor Kevin Magnussens muligheder, da hele 90% af alle indskud er kommet på, at danskeren ikke kommer i Top 10.

En spiludvikling der kommer noget bag på oddssætter Morten Overgaard:

- Vi kan se, at danskerne har en helt anden tiltro til Kevin Magnussens evner sammenlignet med sidste års Formel 1-sæson. Lige siden det stod klart, at Kevin ville få en plads i McLaren-raceren i Melbourne har Oddset-spillerne dag for dag været vilde med at spille på, at Kevin ikke kommer i Top 10 i løbet. Kun 10% tror på, at danskeren blander sig i Top 10 på trods af hans topplacering på netop denne bane sidste år, siger Morten Overgaard.

Noget kunne tyde på, at de danske Oddset-spillere har været gode til at placere deres spil, da oddset i løbet af den seneste uge er faldet fra 2.35 til 1.80 på, at Kevin ikke kommer i Top 10. Dette faktum ryster dog ikke oddssætteren.

- Kevin Magnussen har godt nok ikke haft de optimale betingelser for at forberede sig på Grand Prix’ et, men vi tror stadig, at hans kørerevner er så gode, at han skal have en fair mulighed for at snige sig ind i Top 10, fortæller Morten Overgaard.

Tror du på Kevins muligheder? Så se udvalgte spilmuligheder på det australske Formel 1 Grand Prix her:

Formel 1 – Australiens Grand Prix                             

Kommer Kevin Magnussen i Top 10? Ja/Nej                   odds 1.90      odds 1.80

Kommer Kevin Magnussen i Top 6?  Ja/Nej                    odds 3.50      odds 1.25