Thomas Bjørns overraskende sejr i European Tour turneringen, Nissan Irish Open i mandags kostede Sportingbet dyrt - i dobbelt forstand.

Sportingbet udbød fremragende odds 25,00 før turneringsstart på Danmarks bedste golfspiller, og for en masse danskere var der endda dobbelt gevinst på Thomas Bjørns succes.

Danske kunder som hos Sportingbet havde spillet for mindst 100 kroner på danskeren fik nemlig automatisk del i Sportingbets faste golftilbud, hvor man får fordoblet sin gevinst, hvis man rammer et vinderspil og der samtidig er en dansk spiller der vinder turneringen, eller slutter i top 3.

En tredjedel af de spillede væddemål var således spillet på Thomas Bjørn sejr til odds 25,00 og de indkasserer således hele odds 50,00 på udfaldet.

Hos Sportingbet glæder man sig naturligvis på sine kunders vegne. ”I sin tid lavede vi tilbuddet, fordi vi regnede med dansk succes på dette års Europa Tour. Hidtil har succesen for de danske golfspillere dog været til at overse, så da Thomas Bjørn vandt i Irland, var vi naturligvis glade for, at vores kunder endelig havde fået ekstra gevinst ved at følge vores tilbud”, udtaler Sportingbets danske chef Mikkel Vejlgaard.