Nogle af dansk fodbolds mest prominente navne er på jagt efter en ny arbejdsgiver. Det synes sikkert, at der er dømt skiftedag, men hvor går turen hen?

Spekulationerne om mange europæiske topspillere får frit løb i disse dage og Unibet* har sat fokus på et par potentielle danske skifter:

Dennis Rommedahls karriere i Charlton synes at være et overstået kapitel og netop nu synes franske Rennes den mest oplagte kandidat til at overtage fløjspilleren. Men rygtet om et et skifte til Olympiakos vil ikke forsvinde – og der 20 gange pengene, hvis Rommedahl er at finde her fra d. 1.september.

Apropos Olympiakos, så kan det også blive næste station for Jon Dahl Tomasson. 10:1 på at angriberen tørner ud i Grækenland, mens Feyenoord giver 4:1 og en forbliven hos Villareal er pengene 1,8 gange igen. Bliver Jon Dahl hos de tyske mestre fra Stuttgart, er der 3:1.

Og i Tyskland synes Leon Andreasen mest indstillet på at skulle kæmpe for sin plads hos Werder Bremen, om end både Schalke 04 og Bayer Leverkusen har meldt sig som interesserede kandidater. Begge står til 5 gange pengene, hvis Leon A. vælger en anden spilledragt end Werders fra 1.september.

Endelig virker Michael Laudrups snarlige tiltræden i Getafe som givet. Og i den forbindelse er der allerede nu sat odds på, hvordan han vil klare den udfordring: Slutter Getafe i Top4 i den kommende sæson, er der 20 gange pengene; en sejr i UEFA-cuppen er 60 gange indsatsen værd – og skulle Michael Laudrup føre Getafe hele vejen til mesterskabet, belønnes det med 250:1.


Se den dagligt opdaterede liste på www.unibet*.com