Oddset-spillerne rippede tirsdag Danske Spil for millioner af kroner. Barcas sejr over Manchester City var dyr, men også i den engelske Championship havde spillerne heldet. Sammenlagt kostede tirsdagen 11,5 millioner kroner for Danske Spil, hvilket isoleret set er den tredjedyreste dag i historien.

På den lange bane har bookmakerne procenterne på deres side. Men derfor kan det ind imellem godt gøre ondt, når spillerne rammer en god dag. Og ondt gjorde det i går tirsdag for Danske Spil.

Oddsetspillerne havde nemlig både luret, at Barcelona og Juventus ville vinde i Champions League-kampene. Men også Championship havde de styr på, forklarer Hans-Henrik Busk Stie fra Danske Spil, til BetXpert.com

"Det var primært alle sejre til favoritterne i den engelske Championship og så de to 2-1 sejre til FC Barcelona og Juventus, der gjorde ondt på os," siger han.

Rigtigt slemt havde det dog været, hvis Messi havde scoret på straffesparket i overtiden.

"Så havde det været rigtig dyrt, da mange havde spillere forsøgte sig med Messi som målscorer på liveodds," siger Hans-Henrik Busk Stie.

De mange favoritsejre - og mange med flere end et mål - indbragte Danske Spil-kunderne en gevinst på 11,5 millioner kroner, hvilket er den tredje dyreste odds-dag for Danske Spil nogensinde.